Komolyan ekkora probléma, ha előreengednek valakit, aki kisgyerekkel van és terhes?
Komolyan néha nem értem, hová fajul ez a világ, engem még így neveltek, hogy valakiket illik előreengedni...
Szóval munkahelyemen történt az eset, betelefonált egy anyuka, hogy veszélyeztett terhes és pici gyerekkel jön, nem lehetne-e előre venni a sorban e miatt. Bank, ezren vannak, de mondtam miért ne, néha idősebbekkel megengedik, hogy meg lehet csinálni.
Ott is volt, erre egy férfi felhördült és beszélt a főnökömmel, aki behívott, hogy én ezt mégis hogy képzeltem. A főnököm anyuka, nő és azt mondta, hogy még egy ilyen is KIRÚG!
Én csak azért gondoltam,. hogy most az egyszer miért ne lehetne, mikor idős emebereket rendszeresen előrevehetünk és nincs belőle baj, legalábbis nem volt.
Komolyan, ti mit gondoltok? Most én érzem rosszul magam, pedig csak jót akartam. Nektek mik a tapasztalataiktok? (azért ide írtam ki a kérdést)
Az kemény... !
Én személyes ügyfélszolgálaton dolgozok (jelenleg itthon vagyok a fiammal) és ott simán előbb behívtuk ha szólt egy t
Bocs, elnyomtam és elküldte...
... ha szólt egy terhes kismama, vagy ha kisbabával volt vki, akkor is intettünk neki, h jöjjön. Nem volt belőle probléma.
VOlt ffi és nő főnököm is, szerencsére mindegyik normális volt ebben a témában.
De azt én is észrevettem, h a nők bunkó.bbak és szívtelenebbek mint a pasik.
Nem csináltál semmi rosszat szerintem, a főnököd volt k-csög. Nem is értem. Anyuka és így reagál???!
Sajnos a nő főnökök valóban sokkal bunkóbbak. Az én főnökasszonyom ritka paraszt egy nő volt, borzasztó volt az ő beosztottjának lenni. Szerencsére már leszámoltam, most itthon vagyok a két kicsivel, remélem ha munkába állok 1-2 éven belül, nem nő lesz a főnököm.
Férjem munkahelyén is nemrég lett főnökcsere.az addigi tök jófej férfi főnökét leváltoták egy kétgyerekes főnökasszonyra. Alig volt pár hetes a pici, a nagy (2 éves volt akkor) lebetegedett, orvoshoz kellett vinni. A pár hetes pici rettentően hasfájós volt, még ölben is alig volt el. Férjem betelefonált, hogy szeretne 2 nap szabadságot kérni, elmondta őszintén hogy miért. Erre a főnökasszony nagyon bunkó megjegyzéseket tett. hogy én hogy nem bírok el két kicsivel, azért vagyok itthon stb. Pedig neki is a két gyerek között 2 év a korkülönbség, szóval tudhatná nagyon jól, hogy az első hetek hónapok egyébként sem könnyűek, hát még akkor, ha valamelyikkel orvoshoz kell menni...Szóval ennyit a nő főnökökről...
Kedves Kérdező, sajnálom, hogy neked is ilyen főnökasszony jutott. Te helyesen, emberségesen cselekedtél. :)
Istenem mintha az én bunkó főnökasszonyomat írtad volna le,ő is két gyerekes anyuka(1,5 év különbséggel a gyerekei tehát tudja hogy milyen az élet egy kicsivel és egy picivel).
Az első gyerekem 2 évesen ment bölcsibe én meg vissza dolgozni utánna nem sokkal terhes lettem a kistesóval de végig dolgoztam!Azalatt a fél év alatt 1x volt kutya beteg a nagyobbik gyerekem hányós-hasmneős vírussal,kértem csak 1 napra engedjen el míg az elején tényleg nagyon carul van a gyerek,tudjátok mikor senki nem jó csak anya!Hát mit ne mondjak ő is kirúgással meg mindennel fenyegetett!Ja meg a terhesség allat egyik vizsgálatra sem engedett el szabadnapokra,mindíg el kellett rohanom majd visszaloholni a melóba,ez csak azért volt durva mert nekem egy UH-gért vagy egy vérvételért is 35 km-t kellett utaznom,végig várni a km-es sorokat majd rohanni vissza melózni!
De nembaj én mindíg azt vallom előbb utóbb mindenki vissza kapja az élettől!
A múlt héten hallottam hogy ez a főnökasszonyom az ő felettesétől kapott egy írásbeli figyelmezetteőt hasonló "kedves" viselkedés miatt!2.-ik után kirúgás jár!!Remélem mire megyek vissz dolgozni(kb 1 év) addigra eltakarítják a szemetet:)
Kedves Kérdező!
Emberségből ötösre vizsgáztál,le a kalappal előtted,a főnököddel meg ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!