Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislánynak 104-110es...

2 éves kislánynak 104-110es ruha? Létezhet?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm lánya 2 éves lesz szeptember végén. Anyuka állítása szerint 104-110es ruhákat vesz neki. Élőben mostanában nem láttam a kicsit csak fényképen de nem tűnik olyan nagynak. Az én lányom 3 éves és 100 cm magas, neki veszek 98-104-es ruhákat és rá is mindenki azt mondja hogy magas. Anyukával beszélgettem a múltkor és azt mondta egyáltalán nem magas a lányom, mert az ő lánya még 2 éves sincs és ugyanekkora mint az én 3 évesem. Valahogy nagyon furcsàltam, mert tényleg általában azt mondják hogy milyen nagy a lányom. Nem akarom elhinni hogy egy alig 2 éves kislány már 100 cm magas lenne. Vagy az enyém kicsi?

Szerintetek?

2015. júl. 30. 09:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

20-as vagyok, az lemaradt hogy a C&A-bol viszont mar van egy 98-as poloja de eleg nagy meg ra.

Egy atlag 2 eves kislanynak szerintem a 74 es a 80 is boven jo, meg a fiamnak is az volt tavaly, pedig mondom, mindig mondjak hogy de szep magas kisfiu :-)

2015. júl. 30. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!