Óvodát kezdő kislánynak milyen ruhákat, cipőket érdemes beszerezni szeptemberre?
Lányom tavaly kezdte az ovit,augusztusban vettem neki 5-6 leggings nacit,pár harisnyát, 1 mellényt,3-4 vékonyabb h.ujjú felsőt, 2-3 db pólót, zoknit.
Ami kellett még,az vagy volt vagy használtan vettem meg.
Pl farmernadrág,vastagabb pulcsi/nadrág.
Benti cipőnek először szandi volt,ráadásul a deichmannban vettem a nyáron és azt vittem be,de levált a talpa.Ez volt az,csak lilában:
Aztán az auchanba vettem egy másikat,annak a tépőzárja adta meg hamar magát. Egy vászon tépőzárasat kapott és bírta.Azt csak azért cseréltem le,mert kinőtte.Akkor egy next tépőzáras balerina cipő volt utána(nem házi cipő)
Nagyon oda kell figyelni,hogy egész nap az van a lábán,tehát szellőznie nagyon kell.
Gumicsizma is jó szolgálatot tett.A téli csizma viszont maajdnem hogy felesleges volt. 2x ha volt rajta és 7000-ért vettem.És amilyen mákom van,idén már nem is lesz jó...
Lányom többségében leggings naciban és tunikában volt vagy harisnya/szoknya kombóban,néha macinaci is volt rajta. Farmernadrágot csak reggel vett fel,ha hűvösebb volt,oviba sose adtam,mert nem tartom kényelmesnek.
Az is fontos,hogy a ruha olyan legyen,hogy ne sajnáld.
Mint szülő,sokat láttam,hogy a gyereket csili-vilin felöltöztették és délután az anyuka jól leszidta,hogy miért lyukas a térde vagy miért ette le vagy lett sáros stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!