2 éves kislánynak 104-110es ruha? Létezhet?
Egy ismerősöm lánya 2 éves lesz szeptember végén. Anyuka állítása szerint 104-110es ruhákat vesz neki. Élőben mostanában nem láttam a kicsit csak fényképen de nem tűnik olyan nagynak. Az én lányom 3 éves és 100 cm magas, neki veszek 98-104-es ruhákat és rá is mindenki azt mondja hogy magas. Anyukával beszélgettem a múltkor és azt mondta egyáltalán nem magas a lányom, mert az ő lánya még 2 éves sincs és ugyanekkora mint az én 3 évesem. Valahogy nagyon furcsàltam, mert tényleg általában azt mondják hogy milyen nagy a lányom. Nem akarom elhinni hogy egy alig 2 éves kislány már 100 cm magas lenne. Vagy az enyém kicsi?
Szerintetek?
A magasság miért dicsekvés?
Kérdező, honnan veszed ezt?
A lányom aránylag kicsi korosztályhoz mérten, de az egész család 170 cm alatt szóródik, ő sem lesz valószínűleg 155-158 cm fölötti. A szomszéd kislány fiatalabb nála, de magasabb, ahogy a szülei is. Akkor most sértődjek meg a szüleire, hogy ők más géneket örökítettek tovább?
Vagy nálad ez ilyen verseny, hogy minél nagyobb ruhát hord a gyerek, annál jobb? Esküszöm, nem értem a logikádat.
Miért versenyeznék?
Azért tettem fel a kérdést mert hihetetlen volt számomra hogy egy kislány aki még be sem töltötte a kettőt már 5 évesre való ruhákat hordjon.
Pont inkább úgy éreztem anyuka akar versenyezni hogy az ő lánya már mekkora...sőt mint írtam azt mondta már másfél évesen is ekkora ruhákat vett neki. Azért akármennyire is nagy darab a kislány vagy magas, túlzásnak tartom hogy ekkora ruha kelljen rá.
Kíváncsi lennék azért élőben erre a kislányra.
Hát nem azért de én is túlzásnak tartom hogy 110-es ruhát hordjon akármennyire nagy is.
Micsoda?? Másfél évesen is ekkorát vett neki? Jó hogy nem felnőtt méretet.. Pff
Az én fiam 2 lesz októberben, magas nagy fiú mindenki idősebbnek nézi. De 92-98-as ruhánál nagyobbat még nem vettem neki.!!!!
Itt nem a kérdező az aki versenyezni akar hanem az ismerős anyuka aki ilyet állít... Szerintem nem mond igazat az anyuka!!
Nos, pólóból az én 2,5 éves fiamnak van 68-asa is, ami jó rá (nyilván másképp áll rajta, mint egy évvel ezelőtt, de még simán hordja, mert az a kedvence, és olyan a fazonja, hogy jó neki most is), és van 98-as pólója is. UTóbbi természetesen másképp áll rajta, bővebb.
Miért kelle zen hitetlenkedni? Bizonyos ruhadarabokból nekem luxus pont akkorát venni, amekkora az aktuális mérete, pl. pólóból, mert lehet, hogy egy hónapig picit hosszabb és bővebb, de nem növi ki egy hónap alatt. Állítható derekú bermudából is nyár elején legalább egy, de akár két számmal is nagyobbat veszek, mert ha júniusban le is ér még a lábszáráig, augusztus végén nem kell újat vennem.
Az senkinek nem jut eszébe, hogy egy ruhadarabra életkort írni sokkal ésszerűtlenebb, pláne, amikor évente már csak 2-3 kg gyarapodás várható és cm-ekben meg teljesen egyéni, hogy ki mennyi, mint egy ruhadarabot feladni a gyerekre, megnézni, hogy jó-e, és ha jó, akkor viselni, ha nem jó, akkor félretenni? nem a címke a lényeg.
Pont 3 eves a kisfiam, nem kicsi, mindenki mondja milyen szep magas legenyke :-) Tenyleg vekony, magas kisfiu de nagyon babas meg.
A H&M-ben meg soha nem jartam a 2-8 eves szekcioban, mindenbol jo meg neki a bebi reszleg (0-24 honapos, 56-92) 92-es ruhai, sot sok cucc meg nagy is neki!
Szoval eleg nehezen hiszem el, hogyha ez a kislany nem kirivoan magas es kover, hogy ekkora ruha kelljen neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!