Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 ev koruli kisgyerekek...

2 ev koruli kisgyerekek anyukai, otthon vagytok meg a kicsivel vagy mar bolcsis?

Figyelt kérdés
mi kolfoldon elunk es en meg itthon vagyok 2 eves kisfiammal,de mindenki furcsan nez ram akinek elmeselem nem ertik miert nem bolcsis meg,itt van aki mar par honapossan beadja gyereket mert vissza kell mennie dolgozni.en ugy vagyok vele ha megtehetem miert ne maradjak vele 3 eves koraig itthon.kinek van igaza?
2015. júl. 23. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok, nem vagyunk egyformák. Elismerésem, aki 3-4-6 évig otthon tud lenni, és örömöt talál kizárólag az anyaságban, én nem ez a típus vagyok.

De emberek vagyunk, mások vagyunk.

Úgyhogy látod kérdező, nem lehet igazságot tenni, mert mindenki más típus. De ezzel nincs baj.

2015. júl. 23. 17:13
 12/15 A kérdező kommentje:
`en nem ertek egyett azzal ,hogy ilyen hamar bolcsibe adjak a gyerekeket.magyar anyukak is meghozzak azt az aldozatot,hogy kevesebb penzbol probalnak megelni amig kicsi a gyerek.es nem egybol rohannak vissza dolgozni ,hogy tobb penz legyen a csaladi kasszaba.
2015. júl. 23. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Az hogy nem értesz egyet vele a te dolgod, az is hogy otthon maradsz-e vagy sem.Az meg más dolga ha visszamegy.Gyedből itthon még el lehet lenni, na de gyesből?

Az igazán művész aki abból kihozza.

Nekem sajnos a párom nem áfacsaló vállalkozó aki talicskával hozza haza a pénzt ezért dolgoznom kell.De ez meg az én dolgom.Engem nem zavar az aki otthon van vele, de köze sincs ahhoz mert én nem.

2015. júl. 23. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi a problémád. Folyamatosan átsiklasz afelett a tény felett, hogy máshol más a családtámogatási rendszer, mint Magyarországon. Itthon persze, hogy a nagy többség nem megy vissza 3 hónap után dolgozni, mert két évig gyed-en lehet, és ha nem is az egész fizetését, de egy viszonylag nagy részét meg is kapja. És ha akar, gyes-en is vígan otthon maradhat, mert ez idő alatt sem vész el a munkahelye. Más országokban, ha valaki azt mondaná, hogy ő három évig otthon akar maradni, akkor az egyet jelentene a munkahelye elvesztésével.

És teszem hozzá, azokban az országokban, ahol a nők túlnyomó része dolgozik, és rövidebb az otthon tölthető idő, ott úgy szocializálódtak az emberek, hogy rövidebb időt legyenek otthon, náluk ez az "alapbeállítás", nem a két meg három év, mint nálunk.

Azt ne mondd, hogy te ebbe egy pillanatra sem gondoltál bele, mielőtt kiírtad ezt az álértetlenkedő kérdést.

2015. júl. 24. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A fiam 5 hónapos kora óta dolgozom, mert anyagilag nem bírtuk volna ki, ha otthon maradok. Maradt az apja, aztán 1 éves korától a bölcsi.

Amúgy sem bírtam volna ki. A lányom 6 hónapos korától "ki akartam jutni" az otthonlétből, de sajnos nem volt munkám.

2015. júl. 28. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!