2 ev koruli kisgyerekek anyukai, otthon vagytok meg a kicsivel vagy mar bolcsis?
Talán most én leszek lepontozva, de! én is így tennék, mint te. Amíg csak vele lehetek, addig bizony nem adnám bölcsibe. 3 év után úgy is jön az óvoda, ott már úgy sem lesz, hogy akarom vagy sem.
3 gyerekem van, 1 járt bölcsibe, 2 évesen kezdte pont, mert nekem muszáj volt visszamennem dolgozni.
Maradunk együtt az oviig. Ez a legszebb es legcsodálatosabb időszak az életemben. Es videózom a szép pillanatokat es elteszem emlékbe a többihez...
Ennek ellenére engem nem zavar mas mit hogy tesz, aki szeretne menjen vissza. Mindenki maga tudja. Én örülök, hogy így átélem, átérzem ezt az időszakot egészen a várandósságomtól kezdve. Pedig sokszor nehéz, nincs es nem volt sosem semmiben segítségem. Nem vagyoj biopapucs anyuka sőt.
Én megtehetném, mégsem maradtam otthon. Be is golyóznék.
A fiunk 1,5 éves korában elkezdtem újra dolgozni, igaz, csak a férjem szabadnapjain. 2 éves volt, amikor családi napközibe írattuk, heti 1 vagy 2 napot megy. Bölcsibe ősszel meg, akkor már 2,5 éves lesz.
Szerintem jót tesz neki a közösség (meg nekem is), sokat tanul ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!