6,5 éves a fiam és még nemtud.Nemhiszem el hogy az 1-esnek már 2 évesen tudták...
2015. júl. 13. 14:22
12/21 anonim válasza:
A kislányom 6 éves múlt most májusban. Még nem tudja rendesen megkötni, de próbálgatja.
A tanítványaim közül már sokan tudnak cipőfűzőt kötni nagyjából az első osztály végén, szóval 7 éves.
Volt egy kisdiákom, aki negyedikben sem tudta, de ő minden más hasonlóban ügyetlen volt, viszont kiváló tanuló.
2015. júl. 13. 16:30
13/21 anonim válasza:
Én napköziben dolgozom, egyik 9 éves kislány sem tud...
2015. júl. 13. 16:34
14/21 anonim válasza:
az egyik.
2015. júl. 13. 16:35
15/21 anonim válasza:
Nos, az én 6 évesem sem tud még cipőt(fűzőt) kötni. Hamarosan iskola, addig intenzíven gyakorolunk. :) De jobbnak látom a tépőzárast majd. :) Én 7 éves voltam, amikor megtanultam hogyan kell egy cipőt bekötni.
Egyébként a kérdéssel semmi gond, itt Somogyban, sőt Hevesben is így mondják, hogy tudsz cipőt kötni? Szerintem senki nem gondol arra, hogy előveszi a gyerek a kötőtűket, és nekiáll fonalból egy cipőt varázsolni. :D
2015. júl. 13. 22:14
16/21 anonim válasza:
Én is pedagógus vagyok. Nagycsoportban, valamint elsőben 6 évesen tanítjuk ezt a gyerkőcöknek. Ne haragudjatok, de aki 2 évesen beköti a cipőfűzőt, az túl teljesít, mivel sem a finommotorikája, sem az értelmi képessége nem olyan fejlett egy 2 évesnek, mint egy nagycsoportos ovisnak, sulisnak... :)
2015. júl. 13. 22:56
17/21 A kérdező kommentje:
Cipőt bekötni?? Nahát lányok, hogy egy pedagógus ilyen sületlenséget mondjon... Nem tudjátok, hogy az CIPŐFŰZŐ??? ;)
Köszi a választ mindenkinek!!
2015. júl. 14. 09:07
18/21 anonim válasza:
5 éves lesz, még nem látott fűzős cipőt :D de van játéka, amin meglehet tanulni. De nem érdekli. Jobban érdekli az óra "tanulásával" a számok betűk "tanulásával"
2015. júl. 17. 10:17
19/21 anonim válasza:
6éves lesz a lányom dec. ben, most tanult meg cipőt kötni.
2023. szept. 17. 09:05
20/21 anonim válasza:
Én 9 évesen tanultam meg, de diszkalkuliás vagyok és nagy eséllyel adhds.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!