Melyik illemhelyet használjuk ellenkező nemű kisgyerekünkkel?
Egy másik kérdés apropóján kérdezem, ahová válaszoltam is.
Lányos apa vagyok, kislányom 4 éves. Sokszor vagyok vele délutánonként, úszni is én hordom.
A gondom a következő: a női mosdóba nem vihetem (próbáltam, pillanatok alatt kidobtak), pedig ott minden lényeges a fülkékben történik, tehát nem látnék semmi olyat, amit nem kéne. A férfimosdóba én ugye simán mehetek, de a piszoárt használó többi pasas nem igazán díjaz egy 4 éves kislányt, meg hát a látvány sem neki való.
Próbáltam már más anyukát megkérni, hogy kísérje be, de azt nem vállalják hogy ölben tartsák a WC fölé, ráülni meg nem engedjük, de amúgy sem tetszik a dolog, hogy másra bízzam a gyereket.
Akkor most nem mehetünk ellenkező nemű gyerekkel nyilvános helyre, vagy van van valami megoldás szerintetek? Nálatok hogy oldják meg az apák?
Férjem simán besétált a női mosdóba, amikor Ő vitte a kislányunkat.
Én is azt gondolom, hogy inkább apuka a női szakaszba, mint a kislány a pasikhoz.
A nőibe mennek - még sosem dobták ki őket.
Pelenkázni is mindig oda ment, mert ahol nincs külön pelenkázó ott a női wc-ben van, szóval akkor még csak választási lehetősége sem volt.
Kedves 4-es! Igaz, hogy a pasik a fal felé fordulnak, de a nők meg a fülkében vannak, azaz még annyit sem lehet belőlük látni, mint a pasikból.
Ha én viszem, akkor anya dolgozik (váltott műszak általában).
A bokorba pisilést meg hagyjuk, csak nem rohangálunk ki pl. az uszodából, meg Pesten ez azért nem is így megy.
Papírülőkét még nem tudja feltenni, meg nem is maradna rajta a Wc-n, mert aprócska a lány, gyakorlatilag felmászik a WC-re.
Egyéb ötlet?
Még egy kérdés 4-eshez:
Kisfiú anyukájával is zavarna a nőiben? Én sem kötekedni akarok, csak érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!