Hány éves volt gyermeked, milyen nemű, és milyen módszerrel tanult meg biciklizni?
gyerekem ugyan nincs, de saját magam példáját el tudom mondani,
én 6 éves voltam, lány vagyok, és apukám hazahozta a biciklit, természetesen pótkerék nélküli, ráültem, meglökött, beborultam a fűbe :) de tetszett nagyon nem adtam fel, mindig csak meglöktek, és kiabálták utánam hogy tekerjek hát tekertem, pár nap alatt belejöttem :)
2 éves korától futóbiciklizet,majd 3,5 évesen pótkerekes biciklivel de nem igazán tetszett neki így leszereltük a pótkereket és tekert mint örült kb 10 perc alatt megtanulta,ráérzett,soha nem esett még el!
ja fiú egyébként!
3 évesen kapta, ment pár napig pótkerékkel, akkor a dackorszakos kijelentette, hogy nem baba vegyük le és hagyjuk békén őt. felült és ment... talán ha 2x esett az elmúlt 2 évben.
szerintem is az lehet a gond ha túl sokáig tartják vagy pótkerékkel megy a gyerek és megszokja, nem érez rá.
A lányok hat évesen. Először pótkerék volt fent, aztán levettük a pedált, mintha futóbicikli lenne, majd seprűnyél.
Kisfiam öt és fél éves, de még nem igazán érdekli. Próbálkozunk, de sokkal bátortalanabb. Majd talán nyáron.
3 évesen kapott a fiam egy szuper kis biciklit – kétszer felült rá, de nem érdekelte (nem volt rajta pótkerék, de nyilván segítettünk neki).
Aztán 6 évesen egyszer csak azzal fogadott az óvodában, ahol több jól „lelakott” bringa is volt, hogy nézzem csak, megtanult biciklizni. És valóban, pótkerék nélkül simán tekert. Szóval magától tanulta meg, és azóta is nagyon élvezi.
3,5 évesen pótkerékkel már ment.
4 évesen 20 perc alatt megtanult bicajozni, magától.
Előtte volt futóbicaja.
Fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!