Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korban illik szétvál...

Hány éves korban illik szétválasztani a különböző nemű gyerekeket fürdésnél?

Figyelt kérdés

Kicsit konkrétabb dolgokra vagyok kíváncsi, mint az olyan válaszok, hogy majd maguk szólnak. Egy körülbelüli évet írjatok.

Nekem nem volt testvérem, így nincs viszonyítási alapom sem.

Kisfiam 4 éves, kislányom 2, 5. Most még tökéletesen elvannak.

2014. ápr. 15. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Minket hatévesen választottak szét. Mármint én atéves voltam, tesóm 8. Szerintem ez közelít a végső határidő felé. Tízévesen a gyerekek manapság már kamaszodnak.
2014. ápr. 15. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az egyik eléri az 5-6 éves kort. Én nem fürdetem őket együtt, nem vagyok ennek híve mert hát egymás koszában áznak meg ilyesmik. Amikor nem a fürdés a lényeg, ha nem pl. nyáron egy kis felfrissülés akkor szoktak együtt "fürdeni", de az is inkább kint a medencében.
2014. ápr. 15. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

mikor igényük van rá .....

hát olyan 6-8 évesek voltak kb

de ezt elég nehéz így belőni

mert pl a medencébe még tavaly nyáron is meztelen fürödtek akkor voltak 8-11 évesek....

2014. ápr. 15. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi valamikor alsó tagozatban szoktunk le a 2 évvel fiatalabb öcsémmel az együtt fürdésről. Egyáltalán nem emlékszem már rá, hogyan történt, valahogy egyre ritkábban került már sor rá, végül teljesen elmaradt.

Nem biztos, hogy most mindenki egyet fog érteni velem, de nekem az a tapasztalatom, hogy testvérek között nem igazán számítanak a nemek. Mi egy szobában laktunk az öcsémmel, minden további nélkül öltöztünk egymás előtt, nekem ő nem fiú volt, én pedig neki nem lány.

Az én fiam és lányom most 4 és 2 évesek. Együtt fürdenek, és szerintem ez még néhány évig így marad.

2014. ápr. 15. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!