Hány éves korban illik szétválasztani a különböző nemű gyerekeket fürdésnél?
Kicsit konkrétabb dolgokra vagyok kíváncsi, mint az olyan válaszok, hogy majd maguk szólnak. Egy körülbelüli évet írjatok.
Nekem nem volt testvérem, így nincs viszonyítási alapom sem.
Kisfiam 4 éves, kislányom 2, 5. Most még tökéletesen elvannak.
mikor igényük van rá .....
hát olyan 6-8 évesek voltak kb
de ezt elég nehéz így belőni
mert pl a medencébe még tavaly nyáron is meztelen fürödtek akkor voltak 8-11 évesek....
Mi valamikor alsó tagozatban szoktunk le a 2 évvel fiatalabb öcsémmel az együtt fürdésről. Egyáltalán nem emlékszem már rá, hogyan történt, valahogy egyre ritkábban került már sor rá, végül teljesen elmaradt.
Nem biztos, hogy most mindenki egyet fog érteni velem, de nekem az a tapasztalatom, hogy testvérek között nem igazán számítanak a nemek. Mi egy szobában laktunk az öcsémmel, minden további nélkül öltöztünk egymás előtt, nekem ő nem fiú volt, én pedig neki nem lány.
Az én fiam és lányom most 4 és 2 évesek. Együtt fürdenek, és szerintem ez még néhány évig így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!