Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kétpetéjű, de azonos nemű...

Kétpetéjű, de azonos nemű ikreitek mennyire hasonlítanak külsőre?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem ismerős lányok vannak kétpetéjűek. Az egyik vékony, barna hajú lány, a másik duci és vörös hajú.
2014. máj. 29. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ismerősök a két lány az egyik barna szemű a másik kék de nagyon hasonlítanak arcban :)
2014. máj. 29. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem az foglalkoztat ha egy egypetéjű egynemű ikerpár születik hogyan tudják Őket megkülönböztetni ha még méretre sem különböznek,tehát nem sokkal nagyobb az egyik a másiknál mindenük ugyanolyan? Annyira kíváncsi vagyok az anyjuk hogy jegyzi meg melyik melyik :)
2014. máj. 29. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
pont annyira fognak hasonlítani,mint két korkülönbséggel született testvér.
2014. máj. 29. 20:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy pont annyira hasonlítanak, csak azért érdekes, mert ők ugyanakkor ugyanannyi idősek - tehát egy 8 és egy 2 éves is nagyon hasonlíthat egymásra ugyanabban az életkorukban, csak ez nem biztos, hogy olyan feltűnő, hiszen a nagyobb már előrébb tart. Na, érted :)
2014. máj. 29. 21:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyira mint bármelyik nem iker testvérpár.
2014. máj. 29. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Köztem és a nővérem között kerek három év korkülönbség van. Kb. 16 éves koromtól folyamatosan összekevernek minket. Sokszor megkérdezik, hogy ikrek vagyunk-e. Szerintem egy azonos nemű, kétprtéjű ikerpár esetében éppakkora

lehet a hasonlóság, mint bármelyik msik testvéreknél.

2014. máj. 29. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Lányomnak van két kétpetéjű ikerpár osztálytársa. A lány páros szinte semmiben nem hasonlít egymásra, más az alkatuk, szem és hajszínük, viselkedésük. A fiú ikerpár pedig teljesen egyforma, 3 cm különbség van köztük, de ezen kívül külsőre és belsőre is egyformák. Ismerem őket pár éve, de még most sem tudom megkülönböztetni őket, a lányom szerint pedig tök könnyű. :)
2014. máj. 29. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én lányaim egypetéjűek állítólag , ennek ellenére hasonlítank ugyan egymásra, de simán meg tudja őket különböztetni aki többször látja őket.
2014. máj. 30. 08:15
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem van egy lány ikertesóm,kétpetéjűek vagyunk.egyáltalán nem hasonlítunk,talán még annyira sem,mint egy átlagos testvérpár.Ő sötétbarna,és sötétszőke,az ő szeme kék,az enyém zöld.Nekem kerek az arcom,az övé ovális.Nekem vékony az ajkam,az övé telt.Hat centivel magasabb,és mindig jóval vékonyabb volt nálam.A természetünk is teljesen eltérő,én nyugodtabb típus voltam mindig is,ő izgága,én optimista,ő pesszimista.

Szóval egyáltalán nem hasonlítunk semmibe,talán a szemünk formája egy kicsit.

2014. máj. 31. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!