Meddig egészséges egy szobában altatni különböző nemű testvéreket?
Figyelt kérdés
Lányom 6, fiam 4 éves, kb 1.5éve alszanak egy szobában. Igazából jól megvannak együtt, este még duruzsolnak egy sort , helyesek, de ez meddig egészséges?2013. okt. 13. 20:58
1/8 anonim válasza:
Szerintem maximum addig, míg az egyikük pubertás nem lesz.
Én anno napra pontosan akkor kaptam külön szobát, mikor megjött. Nem sokon múlt, hogy ne a bátyám előtt kelljen égnem az éjszaka átázott véres pizsamámmal és ágyneműmmel.
2/8 anonim válasza:
20 évesen utáltam a 14 éves öcsémmel egy szobában lenni. Lány vagyok... :( Nem volt lehetőség külön szobára.
3/8 anonim válasza:
amikor őket zavarja. :)
12-16 között...
5/8 anonim válasza:
22 éves koromig aludtam egy szobában a két évvel fiatalabb öcsémmel, bár időnként jó lett volna egy külön kis zug, lelki beteg egyikünk se lett tőle.
6/8 anonim válasza:
Kortól függetlenül amíg ők akarják!
7/8 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ.Ha van lehetőség akkor én is serdülőkorra szavaznék,vagy amikor ők igénylik.Én nő vagyok,6 évvel fiatalabb öcsémmel kb 16 éves koromig volt közös szobánk,akkor volt lehetőség külön szobára,nem volt belőle nagy gond sosem.Jókat beszélgettünk,játszottunk,később videóztunk...
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 15. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!