Milyen pelenkát húzzak már a 2éves fiamra éjjelre, hogy ne talpig pisisen keljen reggel?
Nem a pelenkával, hanem a szokással van a baj. Este a vacsorát és hozzá az ivást hozzátok előrébb egy órával és utána már ne igyon, szoktasd hozzá. Közvetlen lefekvés előtt pedig meg kell pisiltetni (vagyis nem tudom, hogy áll a szobatisztasággal, pisil-e, ha kéred). Ha nem, az se baj, mivel másfél óra alatt a zöme ki fog jönni.
Erre rá kell szoktatni, csak így lesz szobatiszta is egyébként.
Nem iszik már SEMMIT direkt ezért...este 6-7 felé van a vacsi akkor kap tejet de a fürcsi meg csak 8-9 felé van (van egy kisebb babám, és előbb őt rendezem le általában).
Fürcsi után mese és alvás.
Most 6os méretű pelenkánk van ami egyébként meg súlyban nagy lenne rá, mert vékony a fiam eléggé, szóval kilóügyileg inkább 5ös lenne való rá.
Szobatisztasággal sehol se tartunk még.
Akkor törödjek bele hogy amig nem lesz szobatiszta, nyakig úszunk a pisiben? :(
Hány kiló a gyermeked? Az enyém 12 és ez a 6os pelus derékban nagy rá! ott jön ki szerintem a pisi. Akkor lehet h kipróbáljuk a huggiest (ezer éve nem vettem mert pici korában nem vált be vmiért)
Egyébként lefelé hajtom a kukit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!