Hogyan küzdjem le azt a nehézséget, ha beteg a gyermekem, nem én vagyok vele, hanem nagyi, mert nekem muszály bemennem dolgozni?
Figyelt kérdés
Annyira megvisel engem ha beteg a gyermekem, (pl:lázas,egyebek...)és nem én lehetek vele, hanem a mamához visszük, mert sajnos nem tehetem meg, hogy eljöjjek táppénzre. Egyszerüen lelki beteg vagyok. Hogyan tudnék ezen felülkerekedni?2015. jún. 25. 14:39
11/11 anonim válasza:
Én is lelki beteg voltam, ha a beteg gyerekemet a mamára hagytam. Folyamatosan telefonálgattam haza, és sík ideg voltam a munkahelyemen emiatt. A munkahelyre (az egyik tudományegyetemre) anno úgy vettek fel, hogy "ugye a gyerekre van aki vigyázzon ha beteg?" Így hát megfeleltem az elvárásaiknak egészen addig, amíg a főnökasszonyom egy ilyen alkalommal meg nem kérdezte tőlem azt, hogy mi a problémám, miért vagyok ilyen ideges. Miután elmondtam neki, hogy a beteg gyerekem a mamával van, és én rettenetesen aggódok, a válasza ez volt:...milyen anya vagy te, hogy nem vagy otthon a gyerekeddel amikor annak szüksége van rád?! Másnap már be sem mentem, kiírattam magam táppénzre a gyerekorvossal. Egyetlen munkahely sem fogja megköszönni, vagy meghálálni neked, hogy ott vagy, s áldozatot hozol érte. Ellenben a gyerekekkel. Ők a legjobb befektetés a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!