3 évesen még kinőheti, hogy kicsit befelé dől a bokája?
3 éves kislányomnak kicsit befelé dől mind két bokája. Mutattam orvosnak azt mondta hogy ezt még kinövi nem olyan vészes neki. Azt mondta ilyen korban még gyengék az izmok meg a csontok de majd megerősödik neki és ki fogja több mint valószínű nőni. Egy év múlva újra megnézi neki.
Szerintetek?
Szia!
Ne hagyd magad lerázni. Gyógytorna sokat segít, amit már rég el kellett volna kezdeni.
Mi járunk 4 hónapos kora óta, mert farfekvéses volt és a bal bokája befelé nyomódott el, aztán most hogy egy évesen felállt a másik bokája is befelé dől, ez kb egy hónapja derült ki, de a heti 3szori lábmasszírozás és torna hatására rengeteget javult. A szupinált cipő ilyen esetben alap.
A gyógytornász nagyon sokat panaszkodik hogy az ortopéd orvosok nem foglalkoznak vele. A fiam lábdeformitására is azt mondták 4 éves koráig magáig rendbe jön, persze egy lábprobléma csak úgy nem fog helyre jönni, ha úgy tanul meg járni és úgy szokja meg.
Ha teheted keress egy gyógytornászt,a kórházban ingyen is van.
2es vagyok.
Az én fiamnak ilyet is szokott ragasztani a lábára, segít a helyén tartani a lábát, izmokat, nagyon jó dolog és látványos javulást eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!