Hany evesen engedtetek el eloszor a gyerket par orara a kisbaratjahoz jatszani?
Figyelt kérdés
Itt olyan helyzetre gondolok amikor meg elkiseritek, otthagyjatok 1-2 orat jatszani es utanna mentek.2015. jún. 23. 14:58
1/7 A kérdező kommentje:
Elnezest, "gyereket" akartam irni csak felregepeltem.
2015. jún. 23. 14:59
2/7 anonim válasza:
2 éves korátol hiszen szülöi felügyelet melett van
5/7 anonim válasza:
A sógornőmékkel 1 éves korától csináltunk ilyet. Ha dolgom volt max. 1-2órára otthagyhatta és addig unokatesózás volt (2 évvel idősebb a keresztfiam). Aztán ha neki volt dolga, fordítva.
De olyan, hogy nem családtagnál volt nélkülem, talán 4 évesen.
6/7 anonim válasza:
6 évesen, addig nem igényelte. Most is oda van. Már nálunk is voltak egy páran.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat mindenkinek. 5 es fel eves a kisfiam es most jutottunk el ahoz a ponthoz, hogy a kis osztalytarsai (ahol elunk 4 evesen kezdik az iskolat) hivjak magukhoz jatszani delutanonkent. Nekem hirtelen korainak tunt de lehet, hogy azert mert eddig mindig ugy voltunk, hogy kozosen szulok meg gyerekek. A ferjem szerint nyugodtan menjen nem korai. Ahogy itt a valaszokat olvason neki van igaza. :) Koszonom megegyszer mindenkinek. Ma eppen hozzank jon at egy kisfiu. :)
2015. jún. 24. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!