Gyerekeim 2-3,5 évesek. A játékaikkal csak nagyon kis ideig játszanak (nyilván a nagy kicsit többet), rossz játékokat vettem nekik, vagy túl sok van és épp ezért nem érdekli őket? (Ez utóbbit a férjem mondja, de nekem nem tűnik logikus dolognak )
Mintha csak a 2 éves kisfiamról írtál volna. De én is ilyen izgága gyerek voltam, egyfolytában mentem volna, otthon pedig mindig a szüleim körül legyeskedtem, és be nem állt a szám. Tehát a fiam valószínűkeg az én temperamentumomat örökölte. Lehet, hogy a te gyermekeid is egyszerűen csak ilyen típusok. Nem kell ugyanolyannak lenniük, mint te voltál. Ők lehet, hogy felfedezőbb típusok.
Szerintem nem a játékokkal van baj, hanem nem szeretnek egy helyben ülni, mint az én fiam. Ha bent szorulunk rossz idő vsgy betegség miatt, akkor rengeteget játszom Vele. Szó szerint lefárasztom: fogócskázunk-bújócskázunk /képes órákig rohangálni a lakásban is/, rengeteget táncolok Vele, kaput építünk és focizunk vagy legutóbb leporello könyvekből akadálypályát építettünk és versenyeztünk. Jó móka volt.
Találj ki te is ilyeneket az örökmozgóidnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!