3-4 évesetek miből iszik utazáskor az autóban?
Figyelt kérdés
Csőrös kulacs, sima műanyag flakon, stb? És ott van nála, vagy te adod oda neki amikor kéri?2015. jún. 17. 09:33
12/13 anonim válasza:
Hát most én leszek a gonosz, de elmondom a gondolatomat:
én olyan anyuka vagyok, aki mindent belead abba, hogy biztonságos legyen az utazás. Ezért (ahogy a szüleim nekem is megtanították) nem engedem, hogy igyon a gyerek, miközben megy a kocsi, csak akkor szabad inni, ha állunk éppen. Ennek több oka is van: hirtelen fékezésnél kiüti a fogait, vagy félrenyel, vagy csak kiönti az innivalót v leejti a kulacsot.. Mi inkább megállunk félóránként pár percre, legalább mozgunk egy kicsit, eszünk-iszunk... és a kocsi se lesz tele kajával se kiömlött üdítővel
13/13 anonim válasza:
Nem vagy gonosz. Te így csinálod, más pedig máshogy és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!