Kisfiamnak van egy csomo playmobil dinoszaur szettje, vulkannal, fakkal, novenyekkel... (talan 7 kulombozo szett). Ugy orokoltuk valakitol aki gyujtotte oket. Nagyon szereti. Egyfolytaban pakolja meg epiti az osoerdot, jatszik a dinokkal. Az a jo benne, hogy a fakat ossze lehet kombinalni, a novenyeket szet lehet szedni es igy mindig valami ujabb oserdot epit, csak a kepzeleten mullik. A minosege is jo csak sajnos eleg borsos az ara.
Karacsonyra a ferjem unokahuganak (5 eves) a playmobil tunder szigetet vettuk meg (a szam 5444). O is nagyon szeret vele jatszani.
nekünk rengeteg van, mert én anno szerettem és sok schenk meg playmo cuccom volt, később pedig még amikor tervben se m voltak a gyerekek, de láttam egy-egy darabot v szettet jó áron, megvettem és eltettem :)
és milyen jól tettem!
két ovisom van, lány és fiú. imádnak vele játszani. amikor a szerepjáték meg a matatós dolgok a lényeg, mindig ez kerül elő, pedig lego is sok van, azt inkább kifejezetten konstruálásra használják, hiába a rengeteg tematikus kiegészítő pl friends és egyebek. Egyértelműen a playmo a nyerő.
Nagyon jó minőségű, tartós játék, újonnan nagyon drága :( , aukciós oldalon, használtjáték kereskedésekben, ismerőstől stb stb lehet emberi áron hozzájutni.
nekünk van ház berendezéssel, millió kiegészítővel a modern élethez, van állatorvosi rendelő, háztáji és vadállatok, rengeteg lovag, viking és katona, millió kiegészítővel, a lánykámnak meg tündéres cuccosok, állatok, figurák. Van óriási schenk várunk, a gyártótól vettük sok éve, az egész szobát be lehet teríteni vele alapterületre ha minden részét felépítjük, de előszeretettel épül belőle óvoda is, ez az egyik kedvenc elfoglaltságuk, hogy ovisat játszanak :)
én nagyon jó szívvel ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!