Vett valaki a kisgyerekenek playmobil adventi naptarat (a karacsonyi postarol kerdeznek)?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak megvettem es ugye az elso ablakba volt elrejtve a telapo postaladaja, a masodikba meg a hozza jaro levelek es a harmadikba a leveles zsak. Az lenne a kerdesem, hogy a postaladanak le lehet szedni az oldalat? Van egy kis nyilas mindket oldalon de valamivel le kell fesziteni mert nem jon le. Megszeretnem kerdezni, hogy valaki leszedte vagy ki kell belolle razogatni a levelelket? Tudom buta kerdes de tenleg nem tudom, hogy lemerjem pattintani valamivel vagy sem. :)2012. dec. 4. 11:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!