Milyen playmobil játékotok van? És azt hány évesen kapta a gyerkőc?
Figyelt kérdés
3,5 éves a kisfiam, szereti a szerepjátékokat. Gondoltam karácsonyra playmobilt vennénk neki.2012. nov. 25. 13:45
1/5 anonim válasza:
A 6 éves lányom kedvenc játéka, rengeteg van, főleg családdal (berendezések, élethelyzetek) és hercegnőkkel kapcsolatos témájúak. Minden alkalomra azt kér, és a tágabb rokonságtól is sűrűn szokott kapni. De imádja is, nagyon sokat játszik vele.
A 3 éves fiam is szereti, de ő nincs annyira belebolondulva.
Neki egy motoros ember van, vagy a lányom zöld családi autós játékával szokott játszani, telepakolja emberekkel, és utaztatja őket. Vagy csak szimplán az emberekkel szokott ezt-azt játszogatni.
Szerintem nagyon jó játék, még én is gyakran melléülök a gyerekekkel :-)
2/5 anonim válasza:
Fiam tavaly karácsonyra kapott a mamától egy lovasszekeres playmobilt -akkor volt 22 hós.Meg is lepődtem mennyit bírt az a játék!!!!De tényleg,strapabíró volt,sajna már csak volt,kicsi volt ő még akkor hozzá -meg elég sok alkatrészt meg se kapott.
3/5 anonim válasza:
305 éves kisfiam fog most kapni karácsonyra playmobilt eddig mág nem volt.De szereintem szeretni foglya mivel a ledo emberkékkel is játszik valamint az autók a minden.Amit kpni fog a safari autó orszarvúval és a vadász a varacskos disznóval és még valami láda is van hozzá.Bizom benne,hogy tetszeni fog neki.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Nálunk minden játékban vannak állatpk, azokat imádja. Úgyhogy állatkerten gondolkoztam...
2012. nov. 25. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!