Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Playmobil játékok tényleg...

Playmobil játékok tényleg olyan jók? Megérik az árukat?

Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Az enyémek imádják. Jobban, mint a legot. Igaz, nekem lányaim vannak, a Playmobilból meg nagy a választék hercegnős, állatos és mindenféle egyéb figurákból.

9 és 10,5 évesek, évek óta a kedvencek között van.

2012. okt. 3. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó játékok. Az én lányaim 3és 5,5 évesek, és imádják. Én csak használtat veszek, mert az új árát drágának tartom, és a használt is tökéletes. Nem igazán lehet tönkretenni.
2012. okt. 4. 00:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim imádják! A lányom 6 éves, kb 2 évesen kapta az elsőt, azóta minden alkalomra (szülinap, karácsony, gyereknap...) playmobilt kér. Órákig képes elmöszmölni vele, nagyon komoly és összetett történeteket játszik el vele, a legkedvesebb játéka.

A kisfiam 2 éves, ő is szeret bíbelődni velük.

Nagyon el tudnak mélyedni benne, nagyon jókat játszanak vele!

2012. okt. 4. 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem fiam van es imadja. Nekunk a nagy allatkert van meg, hozza az auto amibe egy orszarvu van es az afrikai vadallatok. Nincs olyan nap, hogy ne jatszna vele a 32 honapos kisfiam. Ezert vettem is neki egy adventi naptart amit majd decemberben nyit ki es minden ablak mogott van egy karacsonyi playmobil darabka es a vegere egy karacsonyi jelenetet lehet belolle felepiteni. Mar alig varom, hogy kinyitogassuk.

Nekunl lego duplonk is van. A rendorseget tavaly kapta karcsonyra es emelle eBayrol hasznaltan vettem egy 500db-os szettet. Ebbe is minden fele van: lapok amire lehet epiteni, autok, allatok, vonat, sinek es rengeteg kocka. Ezt is nagyon szereti es ebbol folyamatosan garazst epit. :) De szerintem a palymobillal tobbet jatszik. A duplo lekoti egyedul is a playmobillal ugy szeret jatszani ha valaki van ott es rendezgetjuk az allatokat az allatkertbe.

2012. okt. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!