Playmobil játékok tényleg olyan jók? Megérik az árukat?
Az enyémek imádják. Jobban, mint a legot. Igaz, nekem lányaim vannak, a Playmobilból meg nagy a választék hercegnős, állatos és mindenféle egyéb figurákból.
9 és 10,5 évesek, évek óta a kedvencek között van.
Az én gyerekeim imádják! A lányom 6 éves, kb 2 évesen kapta az elsőt, azóta minden alkalomra (szülinap, karácsony, gyereknap...) playmobilt kér. Órákig képes elmöszmölni vele, nagyon komoly és összetett történeteket játszik el vele, a legkedvesebb játéka.
A kisfiam 2 éves, ő is szeret bíbelődni velük.
Nagyon el tudnak mélyedni benne, nagyon jókat játszanak vele!
Nekem fiam van es imadja. Nekunk a nagy allatkert van meg, hozza az auto amibe egy orszarvu van es az afrikai vadallatok. Nincs olyan nap, hogy ne jatszna vele a 32 honapos kisfiam. Ezert vettem is neki egy adventi naptart amit majd decemberben nyit ki es minden ablak mogott van egy karacsonyi playmobil darabka es a vegere egy karacsonyi jelenetet lehet belolle felepiteni. Mar alig varom, hogy kinyitogassuk.
Nekunl lego duplonk is van. A rendorseget tavaly kapta karcsonyra es emelle eBayrol hasznaltan vettem egy 500db-os szettet. Ebbe is minden fele van: lapok amire lehet epiteni, autok, allatok, vonat, sinek es rengeteg kocka. Ezt is nagyon szereti es ebbol folyamatosan garazst epit. :) De szerintem a palymobillal tobbet jatszik. A duplo lekoti egyedul is a playmobillal ugy szeret jatszani ha valaki van ott es rendezgetjuk az allatokat az allatkertbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!