Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Playmobil 1.2.3 vélemény? Megéri?

Playmobil 1.2.3 vélemény? Megéri?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 15:31
 1/1 anonim ***** válasza:

első szülinapjára kapta a lányom az első szettet, azóta sok jármű és másik szett is került hozzánk, mindig nagyon szeretett velük játszani. Mostmár 4 éves, az öccse 2,5 és sok rendes playmobilja is van a nagyobbnak. Mind a mia napig naponta játszanak vele.

Van duplo-nk is, azt inkább építésre használják, a playmobilt meg szerepjátékhoz.

nálunk nagyon bevált, főleg, hogy sokféle dolog jött hozzá az idők során és így nagyon sokfélét szoktak játszani vele. de amúgy kombinálják is a duploval, meg már a sima legoval is.

Szerintem a kicsi 3-3,5 éves kora körül összeszedjük a playmo1-2-3-at és továbbadjuk az unokatesómékhoz, ők most várnak babát.

amúgy én sok mindent használtan vettem hozzá, teszveszen töredékárban ki lehet fogni és igazából ez nem különösebben könnyen elnyúzható játék, jól bírja a strapát, ajándéknak becsomagolni meg bármibe lehet ;) szóval én újonnan nemigen vettem az ára miatt

2012. nov. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!