Megéri ezt megvenni a 2,5éves kisfiamnak? Kép lent.
Vajon nagyon gagyi lehet? Mennyire lehet erős a fénye? Esetleg van valakinek ilyen?
VÉLEMÉNYEK!?
Nekünk van ilyen! A kinézete nem a legszebb, de a fénye erős! Babalátogatóba is ezt vittük, ráadásul ettől az eladótól vettem és nagyon gyorsan meg is kaptam a tekit. Az én fiam nagyon szereti, napközben is be szokta kapcsolni és nézi a plafont keresi a csillagokat :D
Tényleg nagyon szuper, az egész szoba csillagos tőle :)
Engem ez az egy megjegyzés elgondolkodtat:
"- A terméken található gombokat erősen megnyomni nem szabad!!!!!"
Egy 2,5 évesnek-az én lányom is ekkora- hogy magyarázod el, hogy ne nyomkodja? Amúgy nekem is tetszik, de lehet, hogy rá kellene kérdezned, hogy miért ne nyomkodjuk?
Pont tegnap voltunk egy áruházban, belátott egy szoliba a lányom, és tátott szájjal nézte a falat és mennyezetet, mert ezer apró fény volt kivetítve. Az tuti volt, és ez is ahhoz hasonlít.
Álldogáltunk a szoli előtt, megállt két kiskamasz és egyszerre kiáltottak fel, hogy de klassz! Szerintem ezek az apró fények tetszenek a gyerekeknek!
Köszönöm az eddigi válaszokat. Abban én is biztos vagyok,hogy tetszene a fiamnak. Csak attól félek,hogy gagyi,és alig fog világítani...
Egyszer vettem egy konnektorba dugható jelzőfényt. Na az annyira gyenge volt, hogy komolyan vak sötétben is alig lehetett megtalálni..:))
A gombnyomással nem lehet gond, legfeljebb nem mutatom meg neki,hogy lehet nyomkodni. Amúgy nem "játékhoz" akarnám, hanem kimondottan alváshoz, hogy ne legyen annyira sötét bent a szobiban. :)
Ha nem győztelek meg esetleg....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
ha esetleg megvennéd, írd meg hogy tetszik légyszi :)
első válaszoló
Utolsó vagyok: na ez az,hogy teknős LÁMPA!Azért azzal nem aludni kell.Mindentől függetlenül nekem is nagyon tetszik és lehet mi is veszünk,csak nem alvósnak.
És nem kötekedni akarok!
Természetesen NEM ölelgetős alvósnak venném!! :)
Csak simán a komódra,hogy világítson. Kezdek arra felé húzni,hogy megveszem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!