Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megéri ezt megvenni a 2,5éves...

Megéri ezt megvenni a 2,5éves kisfiamnak? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

Vajon nagyon gagyi lehet? Mennyire lehet erős a fénye? Esetleg van valakinek ilyen?

VÉLEMÉNYEK!?

#mnjbvh
2012. okt. 29. 21:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nekem is megtetszett. Az én kisfiam 3 és fél éves, szerintem beszerzek egyet én is. :)
2012. okt. 29. 21:50
 12/29 A kérdező kommentje:
Még a végén nem marad. :)
2012. okt. 29. 21:53
 13/29 anonim ***** válasza:
vegyél inkább sólámpát.az egészséges is.olyat vegyél,ami inkább narancssárga,mert a fehéresnek erős a fénye alváshoz.fiam születése óta van a szobájában,ég éjszakánként.három éves.nem szereti,ha le van kapcsolva,minden este felkapcsolja
2012. okt. 29. 21:54
 14/29 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Az én kisfiam szobájába is van sólámpa és nagyon szeretem, de most már elég nagy és ez biztos jobban tetszene neki. A sólámpa tényleg nagyon jó, mert nagyon nyugtató fénye van.
2012. okt. 29. 21:56
 15/29 A kérdező kommentje:

Van sólámpánk. Narancssárga a miénk is. Amikor még nem volt meg a fiam,én alváshoz mindig felkapcsoltam. Amióta megszületett,csak vak sötétben tudok aludni..:)

A kisfiam is inkább sötétben tud aludni. Ha felkapcsolnám a sólámpát, az már nagyon világos lenne neki. Nekem pont olyan kéne ami ilyen fényt ad. Hogy valamit lásson is, de nem túl fényes. Ráadásul ez csillagokat vetít különféle színekben. Beleszerettem, szerintem mindjárt le is ütök 1et! :)

2012. okt. 29. 21:58
 16/29 anonim ***** válasza:

Az mondjuk tény hogy nagy fényt nem csinál, sötét marad a szobában, úgy nagyjából azért lehet látni hogy mi hol van. Ez inkább a csillagok miatt nagyon szuper, tényleg annyira szééép :) Én mindenkinek ajánlom, mi teljesen teknős függők vagyunk :D

Első válaszoló

2012. okt. 29. 21:59
 17/29 A kérdező kommentje:
Első: nem Te vagy az eladó?:)) Nagyon jó a marketinged! :))
2012. okt. 29. 22:02
 18/29 anonim ***** válasza:

Ja és 40 perc után automatikusan kikapcsol. 3 kis ceruza elem kell bele, de nagyon sokáig elég szokott lenni. Van olyan funkciója hogy automatán váltja a színeket, na az a legtutibb :)

Mondjuk azt látom a másik kérdésnél hogy ha az égő kiég cserélni nem lehet :( de mi már 1 éve nyúzzuk és még világít. Valahogy csak ki lehet cserélni....

2012. okt. 29. 22:03
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem :D én az egyik vevője voltam az eladónak :D csak ennyire szeretjük :D de nézd meg az értékeléseknél, linvic vagyok
2012. okt. 29. 22:05
 20/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk van rá 6hó garancia. Ha esetleg kiégne. De csak lehet cserélni...?! :O
2012. okt. 29. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!