Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Tullinál hogy lehet értékelé...

A Tullinál hogy lehet értékelést írni a játékokról? A megrendeléseimnél azt írja nincs értékelésre váró. Egyéb módon? Lehet nem tőlük rendeltem, de ettől függetlenül nem lehet írni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a Játéknetet használom, de ha bemegyek a megrendelésekhez, akkor ott tudom értékelni az általam megvásároltakat.
2014. jan. 2. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy már nem lehet értékelni,mert megszűnt a pontgyűjtős rendszerük...
2014. jan. 2. 15:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tőlük rendeltél akkor nem tudod értékelni a terméket.
2014. jan. 2. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Elég inkorrekt dolognak találom, hogy nem lehet értékelni a termékeket. Otthagytam 30 ezer forintot és nem mondhatom el a véleményemet a termékekről, ráadásul úgy tűnik, mintha senki sem értékelte volna a terméket, pedig szimplán nem adtak rá lehetőséget.
2014. jan. 3. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Írtam nekik üzenetet, remélem, elmagyarázzák, hogyan lehet értékelni. Ha igen, akkor ide másolom.
2014. jan. 3. 11:42
 6/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, én is rendeltem már tőlük, csak amit értékelnék most azt nem tőlük, de ez számunkra egy szuper játék, rég vártunk vmi hasonlót és szerintem méltatlanul nincs értékelve, igaz még nem olyan régi
2014. jan. 3. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
és mi az? :)
2014. jan. 3. 18:07
 8/12 A kérdező kommentje:
expressz postás a trefl-től
2014. jan. 3. 18:13
 9/12 A kérdező kommentje:
anno a varázsfazék volt a kedvenc, még megvan, de azóta kerestünk vmi olyat ami nem 3D, mint pl a lotti karotti és társai,hanem rendes táblajáték,és persze ami már jó az én 5 évesemnek is, és ami a lényeg volt, hogy nem pénzes, semmi köze a monopoly vagy gazdálkodj okosan feelinghez:-) és ez szuper:-))) sajnos megvettem a kocka mókát micimackós, kb 260 szuper értékelésre bízva magam, de sajnos rá kellett jönnöm hogy az én 5 évesemnek bizony már dög unalom, és hát sosem az tetszett mint ami az átlagnak:-) de ez a postás sztem sokaknak tetszhet
2014. jan. 3. 18:16
 10/12 anonim ***** válasza:
az express postást nem lehet kapni a tullinál
2014. jan. 5. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!