Anyukák, ha bölcsödébe irattam a kislányomat, akkor
oviba is be lehet iratni ettől függetlenül?
Figyelt kérdés
Nem fognak rákérdezni az oviban erre?
Ugyanis a bölcsődei felvételi sikerességéről csak június elején értesülünk, viszont az ovodai beiratás május első hetében van nálunk.
Ugye az jobb lenne, ha a bölcsődei eredmény már meglenne, mert akkor nem kérdés... De ha nem veszik fel a bölcsibe, és az oviba meg nem iratom be, akkor két szék között a pad alá eshetünk. Mit kell ilyenkor csinálni?
2008. decemberben született, 2011 szeptembertől lehetne bölcsődés, és 3 éves kora után 2011 decembertől ovodás.
2011. ápr. 27. 01:29
1/10 anonim válasza:
Nem igazán értem hogy mi a gondod.Írod,hogy szeptembertől menne bölcsibe(ha felveszik) de 3 hónappal később már óvodás lenne..Szerintem a kettő nem zárja ki egymást..csak nincs értelmes..Lehetne egyből óvodás szeptembertől..A barátnőm kislánya is 4 hónappal a 3 éves kora előtt óviba ment.Egyetlen egy kikötés volt az óvoda részéről:szoba tiszta legyen..
2011. ápr. 27. 01:57
2/10 anonim válasza:
Szerintem sincs értelme bölcsibe íratni, arra a 3 hónapra. Mire megszokná, jönne az új közösség. Irasd oviba szeptembertől.
2011. ápr. 27. 06:37
3/10 anonim válasza:
2. vagyok. Attól, hogy bölcsis, oviba is be kell iratni. Hiszen 2 külön intézmény.
2011. ápr. 27. 06:38
4/10 anonim válasza:
Ha mindkét helyre felveszik,akkor egyszerübb ha csak az ovit választod...mire megszokja mehet egy másikba....vagy egész évben maradjon bölcsiben inkább.
2011. ápr. 27. 07:04
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egész évben marad a bölcsiben, természetesen, ha felveszik! :)
Ovoda vezetője azt írta ma reggel, hogy nem tudja garantálni a felvételét, még betöltött 3 évesen sem, mert nem lesz hely (3x-os a túljelentkezés a mi ovodánkba). Tehát javasolta, hogy írassam (csak) bölcsibe... :( Ami ki.bszás lesz velem, mert ha a bölcsödébe nem veszik fel, akkor maradhatok vele itthon még egy évet (majdnem 4 éves koráig) 0 jövedelemmel...
2011. ápr. 27. 13:51
6/10 A kérdező kommentje:
Ja, és az oviben itt nálunk senki nem mehet 3 éves kora előtt, akkor sem, ha szobatiszta!!! Viszont szeptembertől meg kell kezdenie mindenkinek az ovodát, mert idézem az ovodavezetőt "üres helyet nem tartunk fenn hónapokig".
2011. ápr. 27. 13:52
7/10 anonim válasza:
Írasd be az oviba és a bölcsibe is. Valószínűleg bölcsibe fogják felvenni, mert az oviba 3-szoros a túljelentkezés, de mivel a 3-at betölti decemberbe, ők is tudják, hogy menned kell dolgozni, így előnyt élveztek a "csak" 2 évesekkel szemben. Kivéve persze, ha van kistesó. Akkor lehet, hogy egyik helyre sem veszik fel.
2011. ápr. 27. 14:11
8/10 A kérdező kommentje:
Nem, nincs se kistesó, se nagy. Remélem felveszik a bölcsibe, mert akkor kitépem a hajam, ha nem... :)
2011. ápr. 27. 14:14
9/10 anonim válasza:
drukk....nálunk mehet oviba a kisfiam,hiába csak októberben tölti a 3-t
2011. ápr. 27. 17:41
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :) Nálunk vasszigor van az oviban! Azaz: "Kedves Anyuka, csak akkor jöhet a gyerek, ha betöltötötte a 3-at, szobatiszta, és lesz üres hely, de az üres helyben ne reménykedjen"....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!