Étel lallrgiás Gyerek anyukája! Tanácsokat kérhetek?
Szia! Köszi! Az a gondom, hogy csak telefonon mondta el a doki, hogy minden negetív. És le is rázott. csak annyit mondott, hogy mindent fokozatosan vezessek be neki. Semmi részletes tájékoztatást nem kaptam. És időpontot adott augusztusra.
A palacsintát mandula tejjel készitettem. Azért annyira H.. nem vagyok, hogy .2 éve diétázik a gyerek mindent az égvilágon ugy főzök, hogy ehessen ő is. Mindent házilag készitek. A bölcsiben eszik meg itthon. nem egyszerre gondoltam bevezetni neki mindent.
Segitséget kérnék valakitöl, hogy , hogyan is kellene! mert a neten sem találtam semmit. Gondoltam hátha van itt valaki aki hasonlo cipőben jár vagy járt!
Ha egy kérdésben azt írod, hogy a tej és tojásallergiás gyerekedet el kell kezdeni terhelni és te adtál neki palacsintát, akkor nincs ember, aki azt fogja gondolni, hogy mandulatejjel készítetted. Azt meg továbbra sem értem, hogy miért nem csinálod úgy, ahogy a kórházban terhelték.
Egyébként, ha az orvos azt mondta, hogy mindent fokozatosan vezess be, akkor elmondta, hogy mit kell csinálni. Mint a kisbabáknál, egyesével óvatosan kis mennyiségekkel kezdve és ha bírja akkor egyre többet. A tojást már kipróbáltad, arra allergiás, tehát azt ne adj neki. Most próbáld ki a tejet egy korttyal. Ha azt bírja kaphat másnap kicsit többet, ha nem bírja, akkor azt sem ihat egyáltalán. Utána jöhet a banán egy falattal.
Köszönöm szépen!
Sajnos mindkettőre allergiás sajnos még. Tiszta pötty a tejtöl is.
Hu, akkor neked sem könnyű! Étterembe el tudsz menni egyálltalán?
Nálunk ugy látom javul a helyzet. Iszonyu pici adagokat kap. egy reggelre megint kezdett pözzyösödni de vissza huzodott neki. Nem kentem be semmivel. Hátha így fokozatosan bevezetve hozzá szokik a szervezete. Ha meg nem akkor meg már tudom mit kell csinálnom. Mejd csak ki növi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!