Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is küzd még az éjjeli...

Más is küzd még az éjjeli alvással (nem alvással) 21 hós körüli gyerekkel?

Figyelt kérdés
Már olyan nagy és még mindig kel sokszor. Vannak elvétve átaludt éjjelek de nem jellemző.Csak arra lenne szükségem hogy írjátok meg hogy másnál is van ez így:)
2010. febr. 25. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár 19honapos lesz a fiam,Ö is nagyon sokszor ébred.

Tegnap éjjel kb 5x.Elötte 3napig nem ébred egyszer sem.De én annak uuuuuugy örültem.Mondtam is MOST MOST javul meg :) De nem:(

Majd egyszer,de én már esküszöm megszoktam több mint másfél éve csinálom...Meg még kitudja meddig.Na de nem panaszkodom,ezt vállaltam ezzel a tündérrel együtt.KITARTÁS

2010. febr. 25. 19:26
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi.De jó, hogy nem vagyok egyedül:)
2010. febr. 25. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 18 hós a kislányom, és még nem aludt át egyetlen éjszakát sem. Igaz, az utóbbi napokban csak 1x kelt éjjel. Már az is megváltás. Nem merem elkiabálni sem. Szal én sem alszom már kb. 2 éve, mert terhesen sem aludtam át egy éjjelt se. De ahogy mondod: kitartás. Én már elfogadtam, hogy majd egyszer, talán. :) Minden jót nektek!

ui: az a fontos, hogy egészséges legyen. Más nem számít.

2010. febr. 25. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A lányom most múlt 21 hónapos és dettó! Elvétve átalszik egy-egy éjszakát és ennyi. Pár hete már eljutottunk oda, hogy egyszer felkelt valamikor hajnalba és aludt is tovább, ez már így egész elviselhető volt. De elkapta a 3 napos láz, azóta egyenesen katasztrófa, van hogy 4-5× kel, én meg már alvajáró vagyok.

Fogalmam sincs mit lehetne tenni ellene, de már jó lenne ha változna.

Kitartás mindenkinek

2010. febr. 25. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Fiam 26 hós és egy kezemen meg tudom számolni, hány éjszakát aludtunk végig.... Pár hónapja azt vezettük be (különben a fáradtságtól valamelyikünk már ott maradt volna az úton), hogy felváltva mellette alszunk a földön matracon. Egyik nap én, másik nap apa. Mert azt a sok átmászkálást már nem lehetett bírni fizikailag...Hát, ennyi. Nagyon várom én is, hogy nagyobb legyen és aludjunk, aludjunk. De ez van, semmi pénzért, semennyi alvásért nem adnám vissza!!! :-)))))))))))
2010. febr. 26. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 28 hónapos,és még nagyon kevés éjszakát aludt át.Legalább egyszer felkel még mindig,de általában inkább kétszer.
2010. febr. 26. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!