Miért olyan nehéz belegondolni a nőknek, hogy nincs minden anyának segítsége?
Miért olyan nehéz belegondolni a nőknek, hogy nincs minden anyának segítsége??
Vagyunk akik körül nincs nagycsalád. Sőt szinte semmilyen se. Nincs kertesház, nincs extra idő.
És igen mindenhova vinni kell a gyerekeket. És igen egy 8 évest egy 6 évessel már simán átmegy a 100 méterre lévő kisboltba.
És nem, nem tud az ember 24 órát az ennyi idős gyerek után ugrálni egy anya, pláne ha dolgozik is.
Aztán lehet hüledezni meg felelőtlenezni, hogy de ők bezzeg ezt meg azt nem tennék. És hogy nem hiszik hogy nem lehet megoldani... a bébisitt meg egyenesen lepasszolás, és ördögtől való...
Komolyan olyan nehéz ez megérteni a NINCS SEGÍTSÉGet ??
30 as ezt az orakigot honnan szedted??? Hazajonnek lejelentkezni max 3/4 ora utan.
Szabalyok vannak.
Èn 7èves koromtól kezdve egyedül vagyis a többi gyerekkel jàrtam haza, faluban igaz de ott is volt autó...
Szèpen a jàrdàn 10-15ös csoportban...senkinek nem lett baja soha..
Egy nyolc èves ha olyan tud màr nagyon felelősen viselkedni! A kicsik pedig jobban hallgatnak ràjuk mint a sajàt szüleikre semmi rossz nincs ebben ha nem olyan környèken ès messze mennek.
Nem èrtem mièrt nem lehet felfogni hogy dolgoznak is emberek, ès nem mindenkinek 4ig van munkaidő, nincs aki segítsen, valamint nem mindenkinek van pènze felügyelőre...
Ilyenkor mi a megoldàs??
Kérdező, én is úgy érzem, hogy két témát kevertél egy kérdésbe, és te ugyanolyan agresszíven kommunikálsz, mint amit másokon számon kérsz.
Lényegében leírod, hogy neked nincs segítséged és te így csinálod, majd közlöd velünk, hogy mindenki elítélendő, aki ezzel nem ért egyet vagy nem fogadja el. Te miért nem fogadod el, hogy mások másként vélekednek?
Nincs segítséged, én ezt értem. Nekem sincs. Ettől független az, hogy én nem szeretném, ha az óvodás korú gyerekem csak úgy tengne-lengne valahol. Nem azért, mert a seggemben van. Te meg ezt nem érted meg.
Ha van bébiszitter, illetve akarnád, akkor meg lehetne oldani, nem kell neki félnapokat fizetni. Mikor elhozza a gyereket, lemegy velük egy órára a játszótérre, utána meg hazaviszi. Nincs az megszabva, hogy egy gyerek egész nap csak a játszótéren lehet.
Te így döntöttél, ha neked megfelel, ne foglalkozz mások véleményével. Ettől még mi gondolhatjuk máshogy.
Osszem9sok temakat ?? Ha lenne kert meg segitseg vagy legalabb az egyik akkor nem lennenek egyedul a jatszon sose.
Ok okozat szimplan nem osszemosas.
A delutani sporton jot rohogtem. Ember dolgozunk!! A jatszoter 100 meterre van nem kell uton atmenni ismerik a kornyeket. A sportra higy jutnak el?? Odateleportalnak???
Azt latom hogy sokaknak nem gond ha nincs meg a napi szintu mozgas es szabadlevego... talan ebben valik el a dolog.
Erdekes amugy olvasni hogy nincs eddig koztes allaspont.
Nincs szükség minden mondatod után 2-3 kérdő vagy felkiáltójelre, anélkül is érhető amit írsz, viszont így úgy tűnik, mintha direkt veszekedni akarnál.
Te magad írtad, hogy ha lenne segítség vagy kert, akkor nem lennének egyedül a játszón. Ezzel Te magad is elismered, hogy ez így nem egészen van rendjén, csak kényszermegoldás. Ezért lepődik meg mindenki, amikor ezt megtudja. A szülők többsége inkább más megoldást keres. A sportszakkört komolyan gondoltam,mivel sok iskolában helyben is van, tanítás után, így csak később kell érte menni. Pl az oviban, ahová angol foglalkozásra jár a fiam, két csoporttársát a csoportszobából kíséri át az óvónő, így a szülőnek csak a végén kell érte menni. Azt meg nem hiszem, hogy egy ovis, aki délelőtt és délután is kint játszik az udvaron, még nem mozgott eleget. Elvileg az iskolásnak is van tesije, és órák után kint lehetnek az udvaron. Persze, ettől még ha valaki meg tudja oldani kiviheti játszani a játszótérre is, de ha nem jut ki se dől össze a világ. Nem a mozgás, vagy a szabad levegő ellen vagyok, hanem a biztonság mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!