Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha 3 éves lesz a nagytesó a...

Ha 3 éves lesz a nagytesó a kicsi érkezésekor, mikor adnád óvodába?

Figyelt kérdés
3 évesen, pár hóval a szülinapja után - hogy ne kösse össze a dolgot a kistesó érkezésével, esetleg még két év múlva? (Nem volt bölcsis)
2010. febr. 24. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
47%
Gyerek és fenőtt függő szerintem. A sógornőm egyáltalán nem foglalkozik a gyerekeivel, a nagy 7 éves sulis, a pici 3 és fél, de még játszótéren sem volt életében, de komolyan, a négy fal között él, pici korában sem vitte levegőre soha, ez így igaz ahogy leírom, a gyerek a szüleivel és nagyritkán a nagyszüleivel találkozik. Teljesen elmaradott, alig tud beszélni, mondatokat nem alkot, a testvérével nem tud játszani, teljesen antiszociális.Az anyja egésznap tv-néz és takarít.A gyerekhez nem beszél stb. Ez persze egy példa.Szóval, sztem be kell adni 3-4 évesen, félnapokra, kell neki a társaság. Az én lányom 2 éves lesz áprisiban jön a kistesó augsztusra, én most tavasztól beadom családi napközöbe heti 1-2 alkalommal, majd ősztől 2-3 alkalomra, de csak 3-4 órára, majd mikorra 3 vagy akár 4 éves mint nálatok persze félnapokra mehet a rendes oviba,amig itthon vagyok a picivel.Szóval legyen veled is meg legyen picit a saját közegében is.
2010. febr. 27. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!