Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan, hogy a nagytesó...

Van olyan, hogy a nagytesó pisilteti a kistesót természetben?

Figyelt kérdés
ellenkező nemű gyereknél is előfordul?

2011. jún. 25. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elöfordulhat - miért lenne ez annyira nagy gond?
2011. jún. 25. 22:24
 2/11 A kérdező kommentje:
nem gond. valaki konkrét esetet tud írni.
2011. jún. 25. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a lányom 9 évvel idösebb a fiamnál, és elöfordult, hogy ö pisiltatta.
2011. jún. 25. 22:28
 4/11 A kérdező kommentje:
olyan is van, hogy fiu pisiltet lányt?
2011. jún. 25. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában egyszer feljelentettek egy 14 éves fiút, mert megpisiltette az óvódás kishúgát. Bár az nem a természetben volt, hanem a saját lakásukban. A szomszéd meglátta és elkezdett kombinálni. Egy női magazinban olvastam régen, ami keddenként jelenik meg. A címét nem akarom írni, mert nem akarok reklámot csinálni.
2011. jún. 26. 07:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
4 évesek az iker tesóim (fiú és lány), én 15 vagyok. Gyakran pisiltetem őket otthon, természetben meg bárhol. Ez miért olyan fura? :O
2011. jún. 26. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Természetes dolog. Van olyan gyermek (akár kisgyermek!) is, akik pelenkát cserélni is képes a kistesóján. (Persze jó, ha anyja kontrollálja a folyamatot, "kéznél van, amikor csinálja".)
2011. jún. 26. 19:36
 8/11 A kérdező kommentje:
nem árt a gyerekek lelki fejlődésének?
2011. júl. 12. 19:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért ártana? Semmi baja nem lesz egyik gyereknek sem! A kicsit nem hiszem, hogy érdekli, ki pisilteti, a nagy meg azért tudja már, hogy mi a szitu.
2011. júl. 12. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért ártana?!?!? Régebben természetes volt, hogy a nagyobb gyrekek vigyáztak a kisebbekre, igy megtanulták a szükséges gondozást, és mire nekik lett gyerekük, már volt gyakorlatuk.

A gyerekek lelki fejlödésének sokkal inkább árt, ha mindenben rosszat, veszélyeset látnak aszülök, ilyen természetes dolgokban is, mint pl. a tesvér pisiltatása, pelekázása, stb.

2011. júl. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!