Leírnátok a mai napi menütöket? Merítsek pár ötletet a változatosság kedvéért!
reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi érdekelne. Mi 2 évesek vagyunk, mai menünk:
reggeli: 1/2 szelet melegszendvics, kakaó
tízórai: 1 narancs
ebéd: tökfőzelék, csirkecombbal, banán
uzsi: joghurt
vacsi: rántotta vagy tükörtojás, pirítós, citromos gyerektea
ez nagyon jo menü, és ezt mind meg is eszi?
reggeli virsli,kifli, kakaó
tizorai gyümölcs, ma narancs
ebéd rakott kel, kubu ananász - na ebből nem evett
uzsi krémturo lesz ma
vacsi szintén álltalában az ebéd, mert apa ekkor ebédel és a kicsinek is az kell. 2éves lesz
Szia.
reggeli: kakaó, vajas párizsis kenyér /(h)ÉJA NEM! :-)/
tízórai: krémtúró, gyümölcs
ebéd: borsó leves, sült virsli, krumplipüré
uzsonna: gyümölcs, túró rudi
vacsora: májkrémes kenyér /persze éja nélkül :-)/
26 hós fiú
Sajnos az én fiam nem igazán szokványosan eszik, bár haladunk előrefelé. A főzelékeket egyáltalán nem eszi (ahogy a férjem és én sem), gyümölcsöt pedig csak akkor eszik meg, ha pépesítem, egyébként nem hajlandó megkóstolni sem.
Még kérdezném, hogy reggel-este kakaó vagy tejet nem adtok? Egyikőtök sem írja. 21 hónapos a kisfiam, mi reggel 2 deci kakaóval kezdünk, utána általában sajtos kiflit eszünk (az mindig bejön), ebédre bármilyen főtt ételt szeret (rántott hal rizzsel, sült hús, rántott hús krumplival, fasírt zöldségkörettel, húsleves, milánói makaróni, rakott kel, borsóleves, múltkor még hurka-kolbászt is evett sült krumplival, bár ilyen nehéz ételt nem szívesen adok. Vacsora nálunk általában különböző ízű gyümölcsjoghurt (a LIdl-ben van 250 g-os sokféle ízben sok gyümölcsdarabbal, azokat mind szereti), lefekvéskor pedig egy nagy cumisüveg kakaó (biztos már a cumisüvegről is le kellene szokatnom, de még nem megy.
Reggeli. krémtúró volt és egy kicsit virsli amikor mi ettünk.
Ebéd a Mcdonáldban volt sajtburger és sültkrumpli.Imádja.
Uzsonnára Frankfurti leves volt.
Vacsi ivójoghurt és narancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!