Szerintetek kell a változatosság az italokban is, vagy elég, ha vizet vagy teát iszik? 13hónapos
Jobb nem rászokni az édesre!
Én nem kaptam semmilyen cukros lötyit. Mikor ovis lettem, ott kaptam egyedül teát, de nem is ízlett.
A kávét is cukor nélkül iszom.
Maximum kakaó. Az szerintem reggelihez-vacsorához jó, akár tápszerből!
Úgy gondoljátok, hogy a Nestle, vagy HIpp, és hasonló babaitalok 100%-os gyümölcslevek sem jók a gyerekeknek?
Természetesen a víz az első, és nagyobb részt azt adjuk nekik... de más is mehet azért nem??
12:42
Sok szülőtől hallom panaszként, hogy a gyereke csak a kádban ismeri a vizet, de meginni nem hajlandó. Szóval hamar rájön a csemete, hogy az biza finom és utána csak azt követelheti.
Amúgy meg a gyümölcslevek (főleg cumisüvegben, hosszan nyammogva rajta) károsíthatják a fogzománcot.
Amúgy meg nézd meg a bébiitalok összetevőit, itt egy cimke:
Összetevők: víz, almalékoncentrátum, bio cukos, stb...
Jobb az otthoni, az természetes amit te csinálsz.
"Természetesen a víz az első, és nagyobb részt azt adjuk nekik... de más is mehet azért nem??"
Nem lesz baja, meg aztán sokszor előfordul, hogy praktikusabb az üveges. Barátnőm egyszer lelkesen készült házi bébipapival egy kirándulásra, a fele kifolyt, a másik fele meg fura állott szagú lett, végül elő kellett kapnia egy üveges bébiételt. Szóval szerintem rendszeres fogyasztásra nem jó, meg félő hogy a csemete rácuppan, hogy ez bizony édesebb (naná, cukrozott) mint amit anyu facsar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!