Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a "homokozó...

Mi a véleményetek a "homokozó széléről"-hintázás közbeni etetésről?

Figyelt kérdés
csak nekem furcsa ez.nem is igazán viszek a játszótérre csak vizet,de,ha épp ott van a tizórai,leülök vele,megeszi,és mehet játszani.elgondolkodtam,hogy mi lehet az oka,hogy az anyukák fél banánnal szaladnak a csúszdához -és teszik a szájába.meg ül a gyerek a hintába,és adják a kukit,meg sok egyéb(hasznos ) dolgot nekik.ami egyébként szerintem baleset veszélyes.nem provokálásból,csak az okát keresem
2015. máj. 7. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9-es, sajnos nem fogod elkerülni, hogy megtantsd a gyereket, hogy nem fog megkapni mindent automatikusan, amit másnál meglát... Akár gluténérzékeny, akár nem, akár koszos a keze, akár nem. Tovább megyek, nem várhatod el az egész világtól, hogy mindentől megkímélje a te gyerekedet, és ne egyen közterületen banánt, fagyit, uram bocsá kakaós csigát, mert a te gyereked azt hogy fogja lelkileg földolgozni.

Föl kell venni a szülői szerepet és szoktatgatni, tanítgatni a gyereket dolgokra. Nem pedig mindenki mástól elvárni, hogy a te elképzelésedhez alkalmazkodjon.

2015. máj. 8. 07:34
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
A hangyákkal meg nem kell csiálni semmit, leguggolsz és megmutatod a gyerekednek, hogy milyen aranyosak, szorgalmasak, hogyan menetelnek, és közben elmondod, hogy ne fogdossa, ne egye meg. Este meg elolvassátok a Tücsök és a hangya című örökérvényűt. Gondolom, cápák nem gyűlnek a morzsákra, de ha igen, azonnal hívd a katasztrófa-elhárítókat!!! Netán fertőtlenítsük a játszóteret, hogy ezt ne kellen megtanítanod neki?
2015. máj. 8. 07:37
 13/15 anonim ***** válasza:

10-es, ezt írtad:

"Szerintem nincsennek megszokva /megszokatva ahoz, h leul az asztalhoz az egész család."

Én erre mondtam, hogy egy banán miatt nem fog leülni az egész család, de ez alatt nem azt értem, hogy a gyerek a csillárról lógva eszi a banánt otthon. Egyébként sem otthon evésről volt szó. A játszótéren is le lehet ülni és megenni a banánt, aztán játszani tovább. Mint ahogy írtam is, hogy én sem a csúszdán adom oda neki.

De kösz a lepontozást.

9-es.

Én értem, hogy neked nehéz, ha a gyerek meglát valamit és neki nem szabad, de ezért tényleg nem várhatod el, hogy senki más ne adjon semmit a gyerekének. Sajnos akinek ilyen allergiái vannak, meg kell tanulnia, hogy neki nem mindent lehet, és erre nem lesz az egész világ tekintettel.

2015. máj. 8. 09:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem szoktam pontozni, de lényegtelen! Arra akartam rávilágítani, hogy ha otthon nyugiban ül a gyerek amíg eszik, akkor máshol is.
2015. máj. 8. 10:26
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.nem akartam vitát kavarni.látom,hogy a többség azért hasonlóan gondolja.
2015. máj. 8. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!