Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztaság még mindig nem...

Szobatisztaság még mindig nem megy?

Figyelt kérdés
Mennyi idös korig normális ha a gyerek alvásnál bepisil? Délutáni alvásnál is majdnem mindig. Napközbe nincs vele gond, szól ha kell, de alvásnál nem. Pedig már 3 és fél éves..... Oviba jár, mini csoportba. Az óvónö azt mondta vigyek be pelust, mert kb. az 5 napból 3-4 alkalommal baleset van.. Nem gondolom hogy szervi probléma lenne, mert akkor napközbe is bepisilne ugye? Ezért nem tenném ki felesleges kivizsgálásoknak. De már nem tudom mit csináljak..
2015. máj. 7. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem érett még rá. Napközben a fiamnál sem volt gond, délutáni alvásnál se egy idő után, de éjszaka agyonstresszelte magát. 10 alkalommal felkelt, mindig pár cseppet pisilt, szenvedett. Pár napi kínlódás után visszakapta a pelut egy hétre, megnyugodott, utána simán ment minden. Én vinnék be neki pelust.
2015. máj. 7. 09:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Már 1 éve hogy nem pisil be napközbe. Lassan 4 éves és még minden este pelust kap. Most már az oviba is. Nagyon el vagyok keseredve.
2015. máj. 7. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is több mint 1 év telt el a nappali szobatisztaság és az ágytisztaság között. A délután alvás valahol közben volt ágytisztaság előtt kb 3-4 hónappal. (Oviban minden rendben? Lelki oka nem lehet?)
2015. máj. 7. 09:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Oviban minden oké, nagyon szeret oda járni, jól érzi ott magát. Lelki probléma sincs szerintem. A multkor mondtam neki ha ma nem pisil be az oviba, akkor elviszem sütizni, és nem pisilt be. De lehet hogy csak véletlen volt. Lehet hogy le kéne ,,kenyereznem,, és akkor jó lenne? Megprobálom ezt, más ötletem nincs.
2015. máj. 7. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ágytisztaságnál olyan öt év a határ asszem. 3 és fél még bőven belefér, az biztos.
2015. máj. 7. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Lányomnál is volt ilyen. Ebéd után mentek pisilni, fogat mosni és utána oltoztek pizsamába. Mese elott mégegyszer lekuldték a lányomat pisilni. Egy ido után már nem kellett.
2015. máj. 7. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!