Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért megy ilyen nehezen a...

Miért megy ilyen nehezen a szobatisztaság? Másoknál is gond? Hogy lehet elérni hogy a bilibe kakáljon, és legalább a nappali alváshoz ne kelljen pelus?

Figyelt kérdés

3éves múlt a lányom 2hónappal,de nagyon nehezen akar szobatiszta lenni!:( Soha nem erőltettem,karácsony tájékán kezdtünk először próbálkozni.

Igaz azt már elértük hogy szól ha pisilnie kell és nappal nincs rajta pelus,de alváshoz még kell. Ez is csak pár hete,és rengeteg takarítás árán sikerült.

A kaka viszont nagy "gond"!:((( Nem akarja csak a pelenkába csinálni inkább visszatartja,és mikor nem figyelek rá elvonul és bekakál a ruhába.

2013. ápr. 22. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk is sokáig ez volt a probléma, volt, hogy napokig tartotta vissza. Nem tudom, mit lehet tenni, nekünk is annyi volt, hogy egyszer csak elmúlt.

Előtte mindig amikor láttam, hogy kell neki, próbáltam ráültetni a bilire, volt, hogy egész nap járkáltunk oda-vissza. Pár alkalommal még hashajtót is kénytelen voltam neki adni. (Mert ha kemény a kaki, akkor az egy plussz rossz élmény lett volna, akkor még annyira se akart volna)

Esetleg kérdezd meg, hogy szeretne-e pelust kakihoz. Hátha akkor nem tartaná vissza. (Nálunk az volt a baj, hogy se ide, se oda nem akart)

2013. ápr. 22. 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam teljes, éjjel-nappali szobatisztaság után még 10 hónapig pelenkába kakilt. Ő is inkább visszatartotta, így nem erőltettem, mert féltem, hogy még inkább szorulásos lesz. Reméltem, hogy egyszer majdcsak ráül a wc-re, és így is lett, igaz majd egy évbe telt. Hacsak az oviban nem okoz ez gondot, akkor szerintem ne erőltesd, az sem baj, ha alváshoz még kell neki pelus.
2013. ápr. 22. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!