Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinálnátok ha éjjel...

Mit csinálnátok ha éjjel keservesen sír a gyermek vigasztalhatatlanul és a férjetek nem bírja elviselni de ki sem akar menni aludni, ezért éjszaka nektek áll veszekedni?

Figyelt kérdés

Én kizavartam a közös szobánkból, megnyugodott a gyerekem , és azután mindenki aludt békésen.

Ilyenkor mindig a veszekedés tárgya hogy ugyan már nekem mi gondom van?

Jól tettem vagy sem?

2015. máj. 6. 09:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

18as vagyok.

kedves 19es, azzal nincs is akkora gond ha minden szép és jó hármasban, de itt a kérdezőnek gondja van. nem alszik senki...tehát nem jó egyikőjüknek sem hogy együtt alszanak.

kérdező, remélem megoldódik minden. sok sikert hozzá.

2015. máj. 6. 19:51
 22/25 A kérdező kommentje:

Ma is külön aludtunk, legelsőnek csak hajnali fél 4 -kor ébredtem meg a gyerekemre, pedig míg a férjem is benn aludt akkor már éjféltől lehetett hallani a gyerekem hangját.

Meglátjuk!

2015. máj. 7. 07:29
 23/25 anonim ***** válasza:
18as 21es vagyok. és a kicsi hogy alszik?
2015. máj. 8. 10:45
 24/25 A kérdező kommentje:

Így sem alussza át az éjjelt, az első 3 órát úgy végigalussza a 9 órából hogy meg se mozdul de utána már forgolódik, iszik.

Azt vettem észre hogy még este 10 kor sem alszik este.

Viszont reggel 7 -óra körül kel legutoljára.

De most egy kicsit folyik az orra , ilyenkor nyűgösebb is szokott lenni éjjel nappal is.

Nekem sokkal jobb így külön aludni a férjemtől, szerintem a gyerekemnek is jobb.

Este lefekvéskor kikapcsolunk mindent számítógép tv, villanyoltás és alszunk, nem mászik utána már sehova.

Amikor az apja velünk aludt akkor ő csak úgy tud elaludni ha szól a tv, és addig a gyerek meg nem is aludt, sokkal nehezebben, sokszor lemászott az ágyából mire végre elaludt.

És már arra is volt példa hogy én felébredtem a tv zajára és kikapcsoltam és a férjem felébredt rá hogy nem szól semmi és éjszaka közepén flegmán rám kérdezett hogy minek kapcsolom ki mert ő ha nem is nézi de hallgatja.

Persze már régen aludt azelőtt is.

De már nagyon honvágya van, itt jobb kényelmesebb az ágy.

De én nem tudom elviselni hogy nincs csend alváskor.

Jahh arról nem is beszélve hogy 3 nap alatt mind a 3 szor mikor éjjel kimentem wc-re full hangerőn horkolt a férjem, borzalmas volt, hallgatni, örültem hogy nem hallatszott el legalább a szobámba.

2015. máj. 8. 14:33
 25/25 anonim ***** válasza:
hát akkor kitartást. nem lehet egyszerű. az én férjem is tv.re alszik el, de kb 2 perc és már durmol, utána kikapcsolom és alszok én is. nem tudom mit csinálnék a a helyedbe,nem lehet alakítani a házon valamit hogy jó legyen mindenkinek?
2015. máj. 8. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!