Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinálnátok ha éjjel...

Mit csinálnátok ha éjjel keservesen sír a gyermek vigasztalhatatlanul és a férjetek nem bírja elviselni de ki sem akar menni aludni, ezért éjszaka nektek áll veszekedni?

Figyelt kérdés

Én kizavartam a közös szobánkból, megnyugodott a gyerekem , és azután mindenki aludt békésen.

Ilyenkor mindig a veszekedés tárgya hogy ugyan már nekem mi gondom van?

Jól tettem vagy sem?

2015. máj. 6. 09:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Véleményem szerint a gyereknek első naptól kezdve külön szobában van a helye, amennyiben van rá lehetőség.

A leírás alapján Te kényelmes és kissé önző vagy, a férjed meg egy tahó.

2015. máj. 6. 10:51
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
El sem tudom képzelni ezt a szitut. Nálunk a párom sokszor előbb ugrik mint én,pedig sosem kértem,sőt. De ha ilyen lenne,én valszeg átpakolnám a másik szobába. Ha megcsinálni meg tudta,akkor vállalja is ami vele jár. Az én párom 3műszakban dolgozik,de soha,egyetlen rossz szava nem volt. A külön szoba nem opció,egyrészt el se viselném,másrészt ott a nagyfiam alszik,akinek pihenni kell éjjel,nem a hugit hallgatni. A másik gyerekszoba meg még épül. Ha ennyire nem bírja,aludjn külön,szerintem.
2015. máj. 6. 11:23
 13/25 A kérdező kommentje:

Kibeszéltük a dolgot a férjemmel és azt mondta hogy az meg milyen házasság már hogy külön szobába kell aludni?

Úgy beszéltük meg hogy amikor ő dolgozik akkor megy külön szobába aludni.

Amikor itthon van és nem gond ha esetleg nem tudja kipihenni magát akkor velünk alszik.

Másnap , lesz lehetősége napközben aludni, úgy ahogy eddig is.

Amikor pedig vágyok egy kis egyedüllétre akkor szépen a férjemre bízom én meg elmegyek kikapcsolódni nappal.

2015. máj. 6. 12:37
 14/25 anonim ***** válasza:
És ez amúgysem tart örökké, csak addig, ameddig a pici kicsit nagyobb nem lesz.
2015. máj. 6. 12:54
 15/25 A kérdező kommentje:

Nagyon rossz alvó a fiam, örülök is hogy a majdnem 2 év alatt eljutottunk odáig hogy csak 6-7 alkalommal ébred fel éjjel.

Bízom benne ha nagyobb lesz majd egyedül is fog tudni aludni.

Lehető leghamarabb.

2015. máj. 6. 13:01
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
Most komolyan inkább a 2 éves gyerekkel alszol és kiküldöd a féjed a hálóból? Ez így elég érdekes, talán 2 éves korára meg kellett volna tanítani rendesen elaludni külön szobában, és akkor most nem lenne ilyen problémátok. Még egy csecsemő esetében érthető, ha egy szobában alszik az anyával, de egy kisgyereknél erre semmi szükség. Így szoktak tönkremenni a házasságok, amikor anyuka még 4-5-6 év múlva is inkább a gyerekkel alszik...
2015. máj. 6. 13:54
 17/25 A kérdező kommentje:

Hát ne is haragudj, de nem szeretnék éjjeleket virrasztani és a két legtávolabbi pontról oda vissza szaladgálni éjjel.

Nekem kipattana a szememből az álom, aztán napközben esnék össze a fáradtságtól, ugyanis így is néha nagyon nehezen alszom el.

Szerintem amúgy sem aludna jobban egyedül sem a gyerek, mert akkor hajnalok hajnalán ébredne mert mindenki a szobán keresztül járkálna.

Mivel egymásba nyílnak a szobák a mienké van a legtávolabb a legutolsó és így nem zavar minket senki más.

Annyi hogy mikor apuka hajnalban felkel mellőlünk akkor automatán mindenki megébred rá mert zörög csörög minden alkalommal az apuka.

Ja és hozzátenném hogy külön kiságyban alszik csak a mienkéhez tolva.

2015. máj. 6. 14:17
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

hát én a jelenlegi szobátokat megcsinálnám neki szobának és az átjárós szobát használnátok ti.

az még nem jutott eszedbe hogy a fiad is azért kel mert a férjed horkol, csámcsog...stb. én kb 7-8 hós koráig aludtam a fiammal, de ahogy fordultam, vagy kimentem wc-re, hiába aludt a saját ágyában, az ágy is a padló is recseg. amikor kicsit beteg voltam, mindig felköhögtem....stb. 1hónapja jöttem ki tőle, szinte már az első éjszaka nyugodtabb volt mint előtte. azóta 10éjszakából 7et végig alszik max 1-2x ébred meg. biztos nem jó neki veletek egy szobába.

az hogy a férjed így reagált bunkóság volt, de...mivel ő dolgozik, így fontos hogy aludjon. aludjon külön a pici, és igen mászkálj éjszaka, nem egy anya csinálja ezt, jelen pill én is, a ház két végében vannak a szobák, kb 5-8méter, és bébiőr van amin hallom ha fel kel. oldjátok meg, mert tényleg nem lesz jó vége.

sok sikert!

2015. máj. 6. 15:50
 19/25 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező!

Nem kell magyarázkodnod itt a sok okos anonim megmondóembereknek.

Mindenkinek megfelelni nem lehet, de nem is kell.

Ők csinálják úgy hogy külön van a gyerekük, mi meg pont ellenkezőleg és kész.

Nem értem miért kell habzö szájjal fröcsögni a másikra mert az máshogy csinálja a dolgokat. Miért?! Ki mondja hogy az a "jó"?

Mindenki maga tudja mi a jó saját magának és a gyerekének.

Nekem korababa volt a kisfiam, 6 hetet voltunk kórházban. Nem is volt kérdés hogy a mi szobánkba kerül az ágya!

Sírós, hasfájós baba volt az elején,és a férjem átköltözött a másik szobába aludni hogy pihenjen. Pár hétig tartott a különalvásunk csak.

2 éves a kisfiúnk de még mindig egy szobában alszik velünk. Imádom a szuszogását. Sokszor kitakarózik éjjelente, meg is ébredek rá és takarom is be. Imádja az apja is hogy még velünk van. Az egész éjszakát átalussza. 7 óra körül kezd el suttogni hogy apaaa... aztán ha apa nem hallja akkor suttogva anyaaaa. Persze én azonnal meghallom és már indul is a beszélgetés kis csörfim. Megzabálom.

Olyan gyorsan felnőnek, miért ne érezhetnénk egymást minél közelebb míg ilyen kicsi.

2015. máj. 6. 15:53
 20/25 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy lehet hogy van benne igazság hogy zavarja a horkolás, engem is zavar, ez megmagyarázná hogy miért ilyen rossz alvó.

Sokszor volt az mikor nem tudtam aludni azt hallgattam hogy mikor hogy veszi a férjem a levegőt és számoltam hogy hány másodpercig nem vesz levegőt majd horkantott egy hatalmasat.

Aztán jött a megfordulása a csamcsogás ismételt akadozó horkolás és ez így megy egész éjjel.

Mivel a férjemnek orrpolipja van és nehezen kap az orrán levegőt így automatikusan csak a száján lélegzik és állandóan nyitva van a szája éjjel nappal.

Eleinte meg ijedtem hogy nem vesz vagy fél percig levegőt, de rájöttem hogy ő így alszik.

A férj alszik kin.

2015. máj. 6. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!