Gyermeked ajándékpénzéből mit vennél neki (most nem félretevésre gondolok), ha olyan 30 ezer körüli?
Figyelt kérdés
én sajnálnám szükségre (ruha, pelenka)ne ez legyen már az első szülinapja emléke..2015. máj. 5. 17:57
1/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem lesz első szülinapi emléke. Eltenném, még ha neked ez nem is opció. Nincs olyan 30 ezres ajándék, amit igazán értékelne egy egy éves gyerek. Majd ha 10 éves lesz, értékelni fogja a számítógépet, amit kap, a félretett pénzekből.
3/15 A kérdező kommentje:
1-es csak ugye anyúséktól jön és nem állhatok elé azzal, hogy semmit nem vettem neki, miközben arra adta és nem a 18. szülinapjára..(addigra szerintem már mindenki mobilon fog netezni, kihalnak a számítógépek, és lehet olcsó lesz a mobil is)
2-es triciklit 30-ért? :D
2015. máj. 5. 18:10
4/15 anonim válasza:
Tricikli (szülőkormányos, amit lehet majd később állítani is, kormánymagasság, ülés, így sokáig tudja használni) lego duplo is jó, könyvek...
5/15 A kérdező kommentje:
most néztem triciklit hibátlan, vezetőkaros, Verdás 2000 Ft..
2015. máj. 5. 18:49
6/15 anonim válasza:
kintre mini játszótér? hinta+csúszda. imádná később :-)
7/15 anonim válasza:
ha belefér házikó is hozzá. előző
8/15 anonim válasza:
Én a lányomnak ruhát, meséskönyvet, babakonyhát vennék és elmennénk mondjuk a szoboszlói Aqua palace.ba.
Igy van ruhája, kap mindenki élményt és a játékok is hosszú életűek.
10/15 anonim válasza:
2-es vagyok. Mi 40 eFt-ért vettünk triciklit, de 30 eFt-ért is nagyon szépeket lehet kapni. Egyébként más kérdéseknél nem szoktam ajánlgatni, mert tisztában vagyok vele, hogy ezt sokan nem engedhetik meg maguknak, de nekem a kérdésből pont úgy tűnt, hogy akár egy drágább darab is szóba jöhet (mármit abból, hogy ilyen nagy összeget kap, nem szeretnéd félretenni és nem kifejezetten hasznos dolgora szeretnéd költeni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!