Gyermeked ajándékpénzéből mit vennél neki (most nem félretevésre gondolok), ha olyan 30 ezer körüli?
Figyelt kérdés
én sajnálnám szükségre (ruha, pelenka)ne ez legyen már az első szülinapja emléke..2015. máj. 5. 17:57
11/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, tartós fából készült babakonyhákat lehet kapni 20-30 körül. Lányunk most második szülinapjára kap ilyet, de szerintem ha a tied tud már járni, akkor már fogja értékelni, mert erre a korosztályra jellemző h imádnak pakolgatni:)
Egész kisiskolás koráig tartós játék marad, majd ha ovis lesz elkezdhet vele szerepjátékozni is.
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
Èn bizony ruhát,nyári kalapot,kiszoknit,venèk belöle ,badyit ami marad azt elraknám kèsöbbre .
14/15 anonim válasza:
Kismotor, futóbicikli, medence.
15/15 anonim válasza:
Egyévesnek inkább nem költeném el egyszerre. Egy egyéves egy gumikacsának sokszor jobban örül, mint egy húszezer forintos csodának. Lányom a hangszereknek örült már akkor is legjobban, xilofon, síp, zenedoboz. Nem volt szüksége semmilyen drága dologra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!