Hörgőhurutra használtatok gyereknek Ventolint?
Kislányomnak folyamatosan visszatérő hörgőhurutja van, ami mindig átmegy tüdőgyulladásba. Háziorvos nem írt fel semmit neki,azt mondta, hogy köptetőt kapjon, pedig már tudhatná mindig tüdőgyulladás a vége, csak annyira nem érdekli.Olyan csúnyán hörög mikor veszi a levegőt.
Nagyon haragszom rá,csak a pénzt várja, akkor lehet csinálna valamit, de kinek van annyi pénze.
De szegény kicsim már annyira köhög, éjjelre is köhögéscsillapítót kellett adjak neki.
Van itthon Ventolinunk,mivel régen jártunk tüdőgyógyásznál és írt fel (nem aszmás) neki.
Annyira aggódom miatta, már nagyon félek a tüdőgyulladástól megszeretném előzni. Kezdjem el adni, legalább egyszer naponta?
köszönöm a válaszokat.
Kedves 20-as valaszolo, megirnad kerlek, hogy fluimucilbol napi szinten hany mg-t szoktal adni a kicsinek? Azt irtad, hogy 3-szor kapja ilyenkor, de nem irtad mennyit kap.
A ventolinhoz tartozo keszuleket minden hasznalat utan fertotlenited vagy csak megmosod?
Koszi szepen!
Meg egy kerdesem lenne, hogy a sóoldattal hányszor inhaláltok naponta?
Vettem sóoldatot, ma már másodjára inhalálunk az egy ampulla. Reggel salvus vizzel inhalált, mert még nem volt itthon sóoldat.
Egyébként a salvus ví is meglehetősen sós, ezért nem értem miért jobb az ampullás, valószínű mert tisztább lehet, én arra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!