Vékony gyerekek szülei! Meddig használtátok a 9-18-as gyerekülést?
Römer King 9-18-as ülésünk van, a 3,5 éves lányom kabátban már nehezen fér bele, de pulcsiban még bőven jó neki az ülés. 97 cm és 12,5 kg. Ősszel kabárban már tuti kinővi, de a 15-36-os meg még valamennyire nagy lesz neki.
Ti mikor ültettétek át a nagyobba?
A fiam 3 évesen, 13,5 kilónál szállt át mert kellett a Tesónak a kisebb ülés, meg ugyanez volt, hogy kabátban már esélytelen volt.
Lányomnak tavaly vettünk új autósülést 9-25-öst (előtte 0-18-as volt). Akkor 3 éves volt (13 kg, 98 cm volt akkor).
Szerintem menjetek el egy üzletbe, és próbálja ki, hogyan fér el az ülésekben. Nem feltétlen a 15 kg-tól való a legjobb megoldás egy vékonyka gyerkőcnek.
Mindenképp 15-36-os lesz az új, abból találtam olyant, ami a törésteszteken is jól szerepelt és sikerült is beszerezni normális áron. Csak a súlya miatt aggódom, hogy olyan kis madárcsontú, vékonyka.
A fiamnak Recaro Milano van, abban elveszne a lányom.
A másik Römer Kid Plus, állitható csipőszélességgel, ebben igazából nem veszik annyira el most sem.
Oké, hogy elvileg nem kabátban kell bekötni, de mi sokszor, amikor elindulunk, rohadt hideg van a kocsiban, pedig garázsban áll.
Általában egy 10-15 perc után lesz benn annyira meleg, hogy levegyem a kabátot.
Nem egy mai gyerek az autónk.
A Römer Kid szerintem ilyen szempontból még jobb, mert nem veszik el benne most sem, csak a súlya miatt aggódom. Magasságra még nem is a legalacsonyabbra kell állitanom, szélességre is pont jó, a legkisebbre állitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!