Te el mersz mozdulni kisgyereked mellől pár napra?
Megosztó a téma amit most felvetnék itt. Nemrég találkoztam egy kérdéssel ahol kikezdtek egy anyukát mert 3 napra elment 2 kisgyereke mellől pihenni egyet a férjével és merte azt mondani, hogy jól érezték magukat picit gyerekek nélkül. Bennem nagy felháborodást keltett, hogy anyukák egymásnak esnek ezért, nem vagyunk egyformák természetesen, de tényleg ennyire nagy bűn ha valaki 2-3 év otthonlét után kimozdul 3 napra?
Mi erről a véleményetek? Most leszögezném, nem szeretnék senkivel konfliktusba keveredni, pusztán kíváncsi vagyok.
A nagyobb asszem 2 éves múlt, a kisebb fél éves.
Igen, én el mertem...
Valamelyik nagymamára maradt a gyerek, vagy nagynénémre, és remekül érezte magát.
És nemcsak azért hagytam rájuk, mert bíztam bennük, hogy legalább annyira jól ellátják, mint én - ha nem jobban - , hanem azért is, mert élénken éltek bennem azok a napok, esték, amikor például a barátnőméknél aludtam...mert anyámék bementek a közeli nagyvárosba az operába...hogy mennyire jó volt, hogy valami másként volt, másként történt, mind a mindennapi rutinos, unalmas, vacsora-fürdés-lefekvés program.
Aztán nénémnél is imádtam lenni, ahol megint más volt a napirend. Mindig visszajártam oda, már tiniként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!