Mennyi dős volt a babád/tipegőd/kisgyereked, amikor hagytad, hogy felügyelet nélkül egyen?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor ott mosogatsz mellette, hanem amikor nincs veled egy légtérben, nem látsz rá, teljesen mással foglalkozol (nem vagy pár méteres távolságon belül hosszú percekig).2015. jan. 13. 20:22
1/6 anonim válasza:
Amikor már mászott. Bebarangolta a szobát a gyermek..ki a konyhába.. be a szobába. Nem mindig rohantam után, baba biztossá tettem a helységeket és bátran mászhatott!
3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: egyen (táplálkozzon), nem legyen.
2015. jan. 13. 20:47
4/6 anonim válasza:
Jajj tényleg:-)))!!!!! Bocsi, félre olvastam.... Meresztgettem ám a szemem most...... (este van..)
Kb 3-4 évesen én is a két nagyot engedtem egyedül enni. Most a kicsi két éves, van, hogy egyedül csipeget...ropi, zizi, keksz a szobában amíg én a konyhában teszek-veszek. De túl sokáig nem hagyom egyedül, így is félek,nehogy félre nyeljen.
5/6 anonim válasza:
2 éves a lányom, van amikor egyedül eszik, én meg teszek-veszek, mászkálok a lakás más helységeiben. Persze néha ránézek, mert hajlamos piszkálni, szétnyomogatni az ételt, meg hallótávolságon belül vagyok.
6/6 anonim válasza:
Rendes evésről (tehát asztalnál ülős egyedül evés) még nem tudok nyilatkozni de lassan 2 éves gyerkőcöm szokott kekszet enni egyedül a szobában, kb 20 percenként nézek rá és természetesen mindig hallgatózok hogy mit csinál, hallom-e a hangját stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!