Te el mersz mozdulni kisgyereked mellől pár napra?
Megosztó a téma amit most felvetnék itt. Nemrég találkoztam egy kérdéssel ahol kikezdtek egy anyukát mert 3 napra elment 2 kisgyereke mellől pihenni egyet a férjével és merte azt mondani, hogy jól érezték magukat picit gyerekek nélkül. Bennem nagy felháborodást keltett, hogy anyukák egymásnak esnek ezért, nem vagyunk egyformák természetesen, de tényleg ennyire nagy bűn ha valaki 2-3 év otthonlét után kimozdul 3 napra?
Mi erről a véleményetek? Most leszögezném, nem szeretnék senkivel konfliktusba keveredni, pusztán kíváncsi vagyok.
A nagyobb asszem 2 éves múlt, a kisebb fél éves.
Igen, nálunk már volt ilyen.
De nem pihenés miatt. Először házátalakítás, 15 hós volt a fiam, 2 napot volt a mamával. Aztán másfél évesen 2x 1 hetet, suli+ munka+ mindenféle intézkedés miatt. Majd 2 évesen 4 napot, de ezt viselte a legnehezebben.
Mivel fiatal anyósom, vállalkozó (így bármikor "szabin van") és imádja a fiam, így nem volt gond. Csak sajnos 130 km-re lakik, tehát napi szinten azért nem tud "átugrani".
És én úgy vagyok vele, hogy a mai világban bárkivel bármi történhet, ha a férjemmel már nem lennénk, tudom, hogy jó helyen lenne a fiam.
De szerintem most már csak nyaranta fog 1 hetet a mamánál nyaralni, többet nem megy. Nagyon anyás lett. Még bölcsibe se akar menni.
Simán mennék, de sajnos nincs lehetőségem.
Persze gondolnék rá biztos néha, hogy vajon mit csinálnak éppen, de nem hiányozna betegesen, ki tudnék kapcsolódni maximálisan nélküle.
De mint mondtam, sajnos még sose volt ilyenre alkalmam pedig már 2,5 éves :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!