Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől függ, hogy mennyire jó...

Mitől függ, hogy mennyire jó egy kisgyerek mozgása?

Figyelt kérdés
Mi családilag elég "bénák" vagyunk sajnos, férjem és én sem az a kecses mozgású táncolós fajta. És hát a kislányunk sem túl ügyes, csinál mindent, nincs lemaradva, de látszik hogy a mi vérünk, na. Mit tehetek, hogy ő ügyesebb legyen? Vagy ez szimpla genetika?
2015. ápr. 29. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
az is,de speciális tornával jól fejleszthető. a kisfiam TSNT-tornára jár,nagyon sokat fejlődött.megjegyzem,mi a férjemmel nagy tornások vagyunk,edzés,kondi,kerékpár,aerobik.ő meg utálja a sportot,nincs sikerélménye.kipróbált sok félét,de nem eröltettük. a tornához viszont ragaszkodtam,az sokat fejlesztett rajta.mit jelent nálatok,hogy nem ügyes??ritmus érzék,kétoldaliság,kereszt mozgások? vagy csak simán nem rug bele a labdába?
2015. ápr. 29. 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Elsősorban tényleg genetika, de nálunk pl a trambulin csodákat művel a lányommal. Ha nekem lett volna trambulinom 30 évvel ezelőtt, szerintem én is ügyesebb lennék.
2015. ápr. 30. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
mennyi idos? Hagyd szabadon mozogni. Legyen mozgastere. Maszhasson fel barmire es te a kozelben figyeld ha esne de ne fogd a kezet illetve ot se tamaszd meg. Minel tobbet maszik jar kel egyedul keves segitseggsl annal ugyesebb lesz. Es a kis esesektol ne ovd. Ami komolyan veszelyes csak annal legyel ot. Bizz benne irto ugyesek! Beszelj errol egy mozgasfejlesztovel!
2015. máj. 1. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!