Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukak! Milyen a stilusotok?...

Anyukak! Milyen a stilusotok? Milyen a frizuratok? A ruhatarotok? Milyen cipoben jartok? Sminkelitek magatokat? Adtok a divatra? Tetszik a ferjeteknek amit lat?

Figyelt kérdés
Csak kivancsi vagyok, tenyleg semmi hatsoszandek! :)
2015. ápr. 21. 16:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
21%
Milyen furcsa, aki nem magassarkús vagy márkaboltban vásárol és leírása szerint 100% alakja van az le lett pontozva. Ez igen :)
2015. ápr. 22. 18:56
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem stílusom, mint gyerek előtt: sportos, kényelmes

Hajam, mint gyerek előtt, szőkés-barna, félhosszú

Ruhatáram, mint gyerek előtt :) Sajna/nem sajna túl sok új ruhát nem vettem azóta.

Cipőben mindig is a kényelmesre szavaztam,nem magassarkú. Dolgozni elegáns cipő, gyerekkel sportcipő.

Alap smink: szempillaspirál, szemkontúr, pirosító (mindig is!)

Divat sosem érdekelt, inkább alakomnak megfelelően öltözködöm.

Az én férjemet hidegen hagyja olyan szempontból, hogy kockás vagy csíkos pulcsit veszek fel. Ha utcára megyek, akkor azért eddig is figyeltem magamra mit veszek fel (pl. melegítőben a boltig sem megyek el)Azért ha nem tetszik neki ahogy felöltözök, mert mondjuk nem alkalomhoz illik, akkor szól, ahogy eddig is :)

2015. ápr. 25. 23:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Én általában farmer, egyszerű felső kombinációt hordok tornacipővel, nyáron papuccsal, halásznadrággal.

Sokáig vállig érő hajam volt, idén vágattam le rövidre és nem bántam meg. Jelenleg vörös, de tervezem hogy színt váltok. Sminkelni csak alkalmakra szoktam. A páromnak nem tudom mennyire tetszik, ő nem igazán szokott dícsérni, biztos jobban tetszene neki, ha nőiesebben öltöznék.

2015. júl. 8. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!