Kisbabá anyukak, sminkelitek magatokat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 19:00
1/15 anonim válasza:
otthonra nem, de ha megyünk valahova, akkor igen.
Alap sminket használok.
2/15 anonim válasza:
Igen, reggel kihúzom a szemem+szempilla spirál, ha megyünk, akkor BB krém és szájfény.
4/15 anonim válasza:
igen, attól h babám lett továbbra is adok magamra
5/15 anonim válasza:
Itthon nem szoktam, de ha megyunk valahova akkor igen sminkelek.' De ez gyerek elott is igy volt mindig.
6/15 anonim válasza:
Itthon nem,ha megyünk valahova,akkor szemöldököt rajzolok (nagyon ritka a sajátom sajnos :S)+szempillaspirál+tus+BB krém+púder.
7/15 anonim válasza:
off: mi az a bb krém ?
on: soha nem sminkeltem.
8/15 anonim válasza:
Nekem annyiba változott ez a baba óta, hogy délelőtt itthon is felteszek egy minimum sminket. Mivel indulásokkor nincs idő magamra, nem szeretnék úgy járni, hogy valahova indulunk és nincs rajtam smink, vagy ha bárki jön hozzánk ne lestrapáltan lásson. Régebben csak ha mentem valahova, akkor sminkeltem minimálisan. Most ez valahogy kell a konfortérzetemhez.
9/15 anonim válasza:
igen,szoktam minimálisan,szempillaspirál,pirosító,néha alapozó a karikáimra.Kell ahhoz,hogy jobban érezzem magam a bőrömben.Baba előtt is kb ennyit használtam.
10/15 anonim válasza:
igen,minden reggel szemceruza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!