Anyukák! Amikor otthon vagytok sminkelitek magatokat? Vagy ha játszóra/boltba mentek?
Figyelt kérdés
Ha igen, pontosan miből áll a sminketek?2015. febr. 9. 20:07
1/15 anonim válasza:
Nem. Sminkelhetem magam eleget, amikor visszamegyek dolgozni. Otthonra és gyerekprogramokra felesleges.
2/15 anonim válasza:
Igen. Itthonra púder, spirál, ceruza. Ha elmegyek itthonról akkor szemfesték, rúzs még pluszban.
3/15 anonim válasza:
Csak akkor sminkelem magam, ha van valamilyen alkalom. Akkor meg mindenki észreveszi, mert nem szokták meg.
4/15 anonim válasza:
igen,de én csak a szememet szoktam
5/15 anonim válasza:
Nem.
Csak akkor sminkelek (enyhén színezett hidratáló, szemceruza, szempillaspirál, színezett ajakápoló) ha "randim" van a férjemmel (még ha csak annyi, hogy elmegyünk közösen vásárolni a hiperbe)
6/15 anonim válasza:
Nem mert a kisfiam lenyalná (5hós) ha valami alkalom van akkor igen de csak finoman.A.
7/15 anonim válasza:
Szoktam, de csak kihúzom a szememet. Mást nem használok. Viszont nekem még alap a fülbevaló is.
8/15 anonim válasza:
Itthon nem szoktam, hagy pihenjen a bőröm, de ha kimegyek a házból, akkor igen. Nem viszem túlzásba: alapozó, púder, pici pirosító és spirál.
9/15 anonim válasza:
Itthonra nem szoktam, csak ha megyek valahová. Mindegy, hogy hová, akár dolgozni, akár csak boltba, akár sétálni, de olyankor ki szoktam magam festeni (kivéve, ha kirándulni megyünk). Alapozó, púder, tus, spirál, szájfény/rúzs, pirosító.
10/15 anonim válasza:
Nem,mert 3D-s műszempillám van,és a szemöldököm is tetovált.Ha valamilyen alkalom van,kihúzom a szemem,kis pirosító,és szájfény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!